MERIMA JE SLAVILA ROĐENDAN PRE SAMO 11 DANA Tad su joj Jelena i Ljubica uputile poruke koje slamaju SRCE: Najbolja mama na svetu
Foto: Printscreen/Instagram

EMOTIVNO

MERIMA JE SLAVILA ROĐENDAN PRE SAMO 11 DANA Tad su joj Jelena i Ljubica uputile poruke koje slamaju SRCE: Najbolja mama na svetu

Stars -

Pevačica Merima Njegomir umrla je nakon teške bolesti, a mnoge njene kolege i dalje ne veruju u ovu tužnu informaciju.

Merima je nedavno smeštena u bolnicu, a mnogi njeni prijatelji su verovali da će uspeti da pobedi bolest i da će se vratiti kući živa i zdrava. Pre samo 11 dana Merima je proslavila svoj rođendan, a njena ćerka Ljubica Njegomir podelila je divne trenutke sa majkom koje je napravila.

- Ovo smo ti i ja 6 dana pre nego što si rodila Sonju. Da nije bilo tebe ne bi bilo ni mene, ni nje. Hvala ti na ovom životu mama. Srećan ti rođendan. Mamin rođendan - napisala je Ljubica.

Merima Njegomir
foto: Printscreen/Facebook

"Ne znam šta bi bilo da me od malena nisi učila da se jedino ljubav deljenjem umnožava. Kako bi bilo da mi nisi u svaku poru usadila da je davanje ujedno i primanje. Kakav bi moj život sada bio da mi svojim životom nisi pokazala da se hrabrost uvek isplati....i da pratim svoje srce kao jedinu putanju. Da nemoguće ne postoji kad postoji jaka volja. Ne znam gde bih bila da nisam rasla uz tvoju snagu. Ali znam da niko od nas ne bi postojao da se ti nisi rodila tog jednog devetog novembra. Srećan rođendan mom najboljem prijatelju. Najboljoj mami na svetu", napisala je Jelena Njegomir na svom Instagramu pre samo 11 dana.

jelena Njegomir Grahovac
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:36

MERIMA NJEGOMIR OŠTRO O MODERNIM MUZIČKIM TRENDOVIMA: Danas se muzika više GLEDA nego što se sluša, glas NIJE PRESUDAN!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track