10:33

SNEŽANA ĐURIŠIĆ U ŠOKU! POTREŠENA ZBOG SMRTI MERIME NJEGOMIR: Ne mogu ovo više da podnesem, SERIJSKO ODLAŽENJE SA OVOG SVETA

estrada plače

SNEŽANA ĐURIŠIĆ U ŠOKU! POTREŠENA ZBOG SMRTI MERIME NJEGOMIR: Ne mogu ovo više da podnesem, SERIJSKO ODLAŽENJE SA OVOG SVETA

Stars -

Legenda srpske narodne muzike, Merima Njegomir, preminula je u 68. godini a njena višedecenijska koleginica i prijateljica Snežana Đurišić potresnim rečima se oprostila od nje.

"Ne mogu više ovo da podnesem ove informacije, ovo je već više, toliko ljudi odazi, postalo je serijsko odlaženje sa ovog sveta, strašno je više!", izjavila je Đurišić.

Pevačica kaže da je prvo potresla informacija da je bolesna.

"Ko grom iz vedra neba, to je valjda bolest koja ćuti, a kda saznate sve je već poodmaklo i kasno. Poslednji put sam je čula posle prve hemioterapije, dobro je zvučala, ali je bila vrlo svesna. merima je žena koja je uvek znala, realno i pravično je prihvatala sve oko nje. Izgubili smo divnog borca, divnu ženu, majku, umetnika, pevačicu, prijatelja", ispričala je Snežana koja dodaje da joj je izuzetno teško i žao.

Ona kaže da kod Merime nije postojao

"Bila je uvek tu kad je trebalo. Bilo šta da se dododi, pogotovo neprijatne stvari, ona se samo stvori, tu je. Bila je tu! Bila je kater posle odlasla kolega, kod tih nemilih stvari je uvek želela da pomogne. Duhovita vrlo, imala je veliko muzičko znanje, što je i pokazala kao jedan od neprikosnovenih pevačica- Živela je za ono što voli", zaključila je Snežana Đurišić.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

02:48

NAPISAO POSLEDNJU PESMU ZA MERIMU I OTKRIO POTRESNE DETALJE: Žalila se na bol u stomaku, do kraja nije mogla da govori

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track