TAKI MARINKOVIĆ UBEĐEN: Maja će pobediti! Dalila i Car su mafijali dok nije došla! A imao je šta da kaže i o drugim zadrugarima
Foto: Printscreen/Instagram

STARS INTERVJU

TAKI MARINKOVIĆ UBEĐEN: Maja će pobediti! Dalila i Car su mafijali dok nije došla! A imao je šta da kaže i o drugim zadrugarima

Stars -

Ulazak Maje Marinković u "Zadrugu" bio je jedan od najiščekivanijih ove sezone. Iako su svi mislili da će doći do žešćeg sukoba između nje i Dalile Dragojević, koja ju je više puta javno prozvala da je samo devojka za zabavu, do njega nije došlo. Mnogi su protumačili da je Maja spustila loptu i da će se postaviti drugačije nego u prethodnim sezonama.

Taki Marinković, Maja Marinković, Zadruga
foto: ATA images, Damir Dervišagić, Shutterstock

Utiske o Marinkovićkinom ulasku za Kurir Stars sumirao je i njen otac Radomir Taki Marinković, koji je zadovoljan naslednicinim ponašanjem u prethodnih nekoliko dana.

- Odlična je bila na ulasku, nemam šta da prigovaram Maji. Kao anđeo je bila. Ona je potrebna ovoj sezoni rijalitija - rekao nam je na početku Taki.

Mnogi su očekivali više od Maje, bila je poprilično mirna, iako je pred ulazak najavljivala haos.

- Maja je pobednica rijalitija, u to nema sumnje. Gledam je otkad je ušla, kako je lepa, graciozna, nema dalje. Mnogo joj je značio ovaj ulazak, trudila se, bila je malo nervozna. Kad je ušla, svi su zanemeli. Puna su im usta bila pričom o njoj, a kad je stigla, razbežali su se kao miševi. Stajling, izgled, ma ona je devojka od milion dolara. Samo mi stižu poruke, narod je oduševljen. Totalna dominacija. Ima 17 džakova garderobe, a u dva od njih su samo kupaći kostimi. Ko je to imao nekada u rijalitiju? Niko nikada!

Maja Marinković, Marko Janjušević Janjuš
foto: Printscreen/Zadruga

Kako komentarišeš reakciju Filipa Cara i Dalile Dragojević na Majin ulazak u rijaliti?

- Mnogima nije bilo svejedno, preznojili su se u minuti. Video je to narod sve, ali oni su nebitni. Lajali su mnogi i mafijali, ali kad je došla, bili su manji od makovog zrna. Oni su svi pored nje nepostojeći, naročito onaj nesrećnik i klošarčina Janjuš. Iskreno su se obradovali Dejan i Marko Osmakčić, to se videlo.

Šta misliš o Dejanu? Maja mu je poklonila parfem na ulasku, a on je njoj sačuvao keks koji voli da jede. Da li tu može biti nešto više od prijateljstva?

- Dobar je Dejan momak, žao mi je što mu je Dalila to priredila s Carem. Ni Dejan ni Marko nisu njeni tipovi muškaraca, ona voli nešto drugo. Mada, kad se setim s kakvim je sve budalama bila, oni su super momci.

Radomir Taki Marinković, Maja Marinković
foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Pink TV

Da li će doći do fajta između Maje i Dalile? To svi jedva čekaju, ipak je Dalila svašta govorila o tvojoj ćerki.

- Maja joj sigurno neće ostati dužna. Ako je ova bude nešto komentarisala, tek će nastati haos, bolje da se ne upliće u sukob s mojom Majom, jer se to neće završiti dobro po nju.

Mnogi pričaju da nije ravnodušna prema Janjušu. Da li, po tebi, postoji mogućnost da se pomire uprkos svemu?

- Već sam rekao negde, a i ona je sama to shvatila, da je najbolje kad je sama. Tad ide sigurno do pobede. Samo se nadam da se neće upuštati ni u kakav kontakt s Janjušem da se ja ne bih nervirao i da ne bih ulazio na kapiju i bio tamo celu noć ko u prošloj sezoni.

Da li i ti ulaziš u rijaliti? Pričalo se o tome svojevremeno.

- Videćemo, sve karte su na stolu. Ako nešto bude bilo, vi ćete prvi saznati, kao i uvek.

Stars Naslovna
foto: Kurir

Kurir.rs/Aleksandar Panić

Bonus video:

00:09

MAJA MARINKOVIĆ SKINULA BRUSHALTER, SILIKONI SAMO ŠTO NE ISPADNU! Rijaliti učesnica snimkom RASPLAMSALA MAŠTU jačem polu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track