01:58

ŠTA SE OVO DESILO?! Dejan Milićević godinama snimao spotove za Cecu, a sad na sav glas hvali njenu najveću rivalku JK

ko je modna ikona?

ŠTA SE OVO DESILO?! Dejan Milićević godinama snimao spotove za Cecu, a sad na sav glas hvali njenu najveću rivalku JK

Stars -

Poznato je da su dve ikone stila i muzičke scene, Svetlana Ceca Ražnatović i Jelena Karleuša, godina u zavadi, da se spore na sudu i medijski ratuju kad god im se ukaže prilika. Zato iznenađuje što je Cecin dugogodišnji saradnik, Dejan Milićević, u poslednjem javnom nastupu stao na stranu upravo JK dive.

Naime, jedan od odgovornih za većinu muzičkih spotova srpske majke, dao je prednost Jeleni Karleuši u odnosu na Cecu kao najbolje obučenoj na estradi.

"Da ne budem pristrasan, mora da se prizna da sa modne strane, ko je stvarno besprekoran! Ona može da napravi modni almanah koji će da edukuje mlade naraštaje kako treba izgledati u različitim situacijama", rekao je Milićević.

Fotograf i reditelj spotova ostao je pristrasan, pa ipak nije izostavio Cecu.

"Sa druge stane imamo Cecu koja je modno osvešćena i vrlo dobo zna kako treba da izgleda sa modne strane u određenoj situaciji", pozdravio je on omiljenog saradnika.

Kao dobre primere istakao je i devojke iz grupe Hurricane, ali i glumački par Tamara Dragčević i Petra Benčinu koji su, kako je naglasio, odlično izgledali na turneji u Americi gde su promovisali film Dragana Bjelogrlića "Toma".

(Kurir.rs)

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

00:31

DEJAN MILIĆEVIĆ OPLEO PO POZNATIMA: Obrađuju SLIKE! Soraja i Dara su KRALJICE FOTOŠOPA (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track