Najnovije vesti

MLADI SU GUBILI ŽIVOT UZ MOJ HIT 200 NA SAT, ŽAO MI JE! Gavrilović otkrio SUMORNU činjenicu: Pevao sam im na SAHRANAMA
Foto: Sonja Spasić

morbidno

MLADI SU GUBILI ŽIVOT UZ MOJ HIT 200 NA SAT, ŽAO MI JE! Gavrilović otkrio SUMORNU činjenicu: Pevao sam im na SAHRANAMA

Stars

Ivan Gavrilović u svojoj životnoj ispovesti za Kurir, ispričao je i kako su mnogi mladi izgubili svoje živote, jer su bukvalno shvatili reči iz njegove pesme „Dvesta na sat“.

Ivan Gavrilović
foto: Sonja Spasić

- E, nisam vam rekao još neke nelogičnosti, ili kako da ih nazovem. Na primer, ja nikad nisam vozio brzo iako pevam „Dvesta na sat“, ha-ha-ha! To je bila metafora za zezanje, kad sam to čuo, nije mi palo na pamet da će neko bukvalno da shvati i da vozi 200 na sat, a dešavalo se bezbroj puta. Pa su me posle prozivali da ja utičem negativno na mlade - prisetio se Ivan, pa dodao:

- A te morbidne situacije, ako moram da pričam o tome... Jedna situacija iz Švedske, kad sam bio u Malmeu, javlja mi čovek što je držao klub, kaže: „Znaš šta, dva momka su poginula uz tvoju pesmu ‘200 na sat’.“ Valjda su stvarno vozili dvesta na sat u krivinu, ne mogu tačno da se setim sada. I ja kažem, pa dobro, šta ja sad da radim tu. Bio sam zbunjen tada, nisam se osećao odgovorno. Gazda kluba mi kaže: „Ajde, molim te, da održiš govor ljudima u klubu da ne treba da voze brzo.“

I onda, recimo, pravili su godišnjicu smrti u Bijeljini bajkeri, ja sam išao da pevam na godišnjicu smrti njihovog drugara. Kakve su to situacije, sunce ti.... Oni tako odaju počast svom drugu, to je neki zakon među bajkerima. I onda je mene jedan zamolio, kao, kad dođe do onog brejka u pesmi gde ja kažem stop, on će da upali motor u znak poštovanja. I on je upalio motor, dao pun gas nasred diskoteke, zadimilo se sve, ja vičem: „Zapaliće nas, u p.... materinu, gasi, bre!“ Morbidno, ali je to njihov omaž, kao što neko ima neki svoj običaj - prisetio se Gavrilović.

Ivan Gavrilović
foto: Ana Paunković

Kurir.rs/A.D/J.M.

Bonus video:

IVAN GAVRILOVIĆ I MILIJANA SE NE RAZDVAJAJU! Evo kako se provode posle Parova
00:13

IVAN GAVRILOVIĆ I MILIJANA SE NE RAZDVAJAJU! Evo kako se provode posle Parova

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja