JOVANA I SALE TROPIKO IMALI SU NAJBOLJU SVADBU NA ESTRADI: Njihovo venčanje gledao je ceo region, bile su to scene za pamćenje!
Foto: Printscreen7Paparaco Lov

U EMISIJI

JOVANA I SALE TROPIKO IMALI SU NAJBOLJU SVADBU NA ESTRADI: Njihovo venčanje gledao je ceo region, bile su to scene za pamćenje!

Stars -

Pevačica Jovana Pajić i Aleksandar Cvetkvović, poznatiji kao Sale Tropiko, nedavno su proslavili godišnjicu braka, a sada su potvrdili da se razvode.

Oni su se jedno drugom na večnu ljubav zakleli 28. novembra 2011. godine u Crkvi Svetog Vasilija Ostroškog na Bežanijskoj kosi i to u okviru emisije “3 x Da” koja je u to vreme bila veoma popularna.

Emisija je bila sačinjena tako da se tri mlade takmiče i jedna drugoj idu u goste na venčanje. Na kraju se glasa, a ona koja ima najviše glasova je i pobednica.

Jovana Pajić
foto: Printscreen7Paparaco Lov

Venčanje Jovane i Saleta počelo je tačno u 15.30 časova, a njih dvoje su pred crkvom zaigrali uz pesmu “Jovano, Jovanke”. Istog dana su sklopili i građanski brak u restoranu u kom je bilo organizovano i slavlje.

Saletovi gosti su stigli iz Leskovca, u okićenom autobusu. Jovana je uzela prezime Cvetković, ali je istakla da će u javnosti nastaviti da se predstavlja pod svojim devojačkim prezimenom, pod kojim je i postala poznata.

Jovana Pajić
foto: Printscreen7Paparaco Lov

Od poznatih ličnosti venčanju su prisustvovali: Dženan Lončarević, Dušica Jakovljević, Biljana Jevtić, Aca Ilić, Zorana Pavić, Slađa Alegro.

Jovana je tada bila u petom mesecu trudnoće, a kako je nedavno ispričala u jednoj emisiji, zato nije mogla mnogo da bira kada je venčanica u pitanju.

- Nisam imala previše mogućnosti, već u šta stanem, to mi je. Ja sam probala tu venčanicu koja je stajala na ofingeru. Nije bila od onih što podsećaju na „Pepeljugu”, već jedna stidljiva venčanica koja je više ličila na neki materijal. Probala sam je, nije me žuljala, stomačić je mogao da se upakuje i ja sam rekla ne biram više ništa – ispričala je Jovana tada.

Jovana Pajić
foto: Printscreen7Paparaco Lov

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

03:14

Sale Tropiko ispričao za Espreso šta mu je u Zvezdama Granda najstresnije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja