NE PITAJ ME ZA OVU GODINU! Bekvalčeva se žalila novinarima, a oni gledali u JEDNU STVAR!
Foto: ATA Images

novi planovi

NE PITAJ ME ZA OVU GODINU! Bekvalčeva se žalila novinarima, a oni gledali u JEDNU STVAR!

Stars -

Većina pevača je uveliko zakazala nastupe za Novu godinu, a među njima je i Nataša Bekvalac. Ona ne prestaje da intigira svojom pojavom, ali i originalnim smislom za humorom, koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Upitana kakva joj je bila 2021. godina, Nataša Bekvalac nije imala neki poseban odgovor, štaviše delovalo je kao da želi da je što pre zaboravi.

Pred novinarima i kamerama pojavila se u prelepoj rolci bele boje, i kaputu snežno-bele boje. Ono što je svima zapalo za oko je njena nova frizura.

Nataša je za ovu priliku odabrala svetlu odevnu kombinaciju, koja joj je sjajno pristajala, dok je njena nesvakidašnja frizura i te kako privukla pažnju prisutnih.

Neobična punđa će se zasigurno dopasti mnogim pripadnicama lepšeg pola, dok "Novosadska barbika" nije krila odlično raspoloženje tokom druženja sa sedmom silom.

Nataša Bekvalac
foto: Kurir Televizija

- Sledeće godine ne želim ništa posebno. Ova mi i nije bila jedna od najsrećnijih, pa bih i da je što pre zaboravm, rekla je Bekvalčeva, pa se osvrnula na decu i na odgajanje dece.

Natasa
foto: Kurir Televizija

- Svaka mama zna koliko je teško kada imaš dete tinejdžera. Ja imam pa znam. Mora da se pazi na svaki detalj i da se otvori četvoro očiju, rekla je Nataša.

Na pitanje kako bi rezimirala godinu koja je na izmaku, Nataša je dala odgovor u svom stilu:

- Ne radite mi to. Ja na svojim terapijama radim na tome da ne gledam unazad. Da prošlost ostavim i da gledam samo napred. Živi u trenutku, ne propuštaj sadašnjost.

Kurir.rs

Bonus video:

00:18

KOMEMORACIJA MARINI TUCAKOVIĆ: Kolege pristižu, prva se pojavila Nataša Bekvalac (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track