SAHRANJENA JUTJUBERKA KRISTINA KIKA ĐUKIĆ: Kika ispraćena u belom kovčegu uz stihove "Kristina, gde si sad"!
Foto: Ana Paunković, Instagram

POSLEDNJE ZBOGOM

SAHRANJENA JUTJUBERKA KRISTINA KIKA ĐUKIĆ: Kika ispraćena u belom kovčegu uz stihove "Kristina, gde si sad"!

Stars -

Kikinu majku držali da ne padne u nesvest, deca pobegla iz škole da isprate jutjuberku na večni počinak. Poslednji pozdrav mladoj jutjuberki uputili rodbina, prijatelji i fanovi

Kristina Kika Đukić (21), jutjuberka koja je u noći između 8. i 9. decembra izvršila samoubistvo, sahranjena je juče na beogradskom groblju Lešće u Beogradu.

Porodica i prijatelji okupili su se oko 13 sati ispred kapele, a pre svih su stigle Kikina tetka Nada i njena ćerka Dragana. Nosile su venac na kome je pisalo: „Poslednji pozdrav Kiki“.

Nataša Đukić, majka tragično nastradale influenserke, držala je podruku drugu ćerku Ivanu, koja nije ispuštala sestrinu sliku. Imale su i po jednu belu ružu.

Zanemele od tuge i bola, nepomično su stajale pored belog kovčega i primale saučešće. U jednom trenutku majci se složilo, pa su je prisutni pridržali da se ne bi srušila. Mnogi su se uplašili da ne padne u nesvest. Njeni jauci su se čuli iz kapele, što je mnogima nateralo suze na oči.

Na poslednjem ispraćaju bila su i deca iz beogradskih osnovnih i srednjih škola, koja su pratila život i rad ove mlade internet zvezde.

Zapažen je bio dolazak najpoznatijih influensera i jutjubera. Međutim, iako su mnogi očekivali dolazak Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase, koji je i sam rekao da su u poslednje vreme bili bliski prijatelji, nakon svađe koja se dogodila 2019. godine, on se nije pojavio.

Od Kike su se oprostili Andrija Jo, Deks Rok, Janko, Irina Arsenijević, Nemanja Arsić Cone, Anna Lazarević, Miloš Šarić Šarke, Ilija Antić Boogi (Big Laletov sin), Milan Inić i drugi.

Tačno u 14 časova, povorka je krenula ka večnoj kući jutjuberke, gejmerke i influenserke. Dok je kovčeg spuštan u raku, Lešćem je odjekivala pesma „Kristina“ Divljeg kestena.

1 / 12 Foto: Ana Paunković

PRATILO JE 700.000 LJUDI

Fanovi Kristine Kike Ðukić danima se opraštaju od influenserke na društvenim mrežama. Postovi s njenim fotografijama i video-snimci šeruju se na svim internet platformama.

Poznata gejmerka imala je više od 700.000 pretplatnika, a oni iz unutrašnjosti su porodici poslali telegram saučešća. Mnogi juče nisu mogli da dođu na poslednji ispraćaj, ali su Kiki uputili emotivne reči na svojim profilima.

MAJKA OTIŠLA SI TAMO GDE NEMA PAKOSTI

Kristinina majka Nataša emotivnim rečima se oprostila od svoje ćerke Kristine:

- Bebo, otišla si i nikada niko neće moći da zauzme tvoje mesto. Ti si bila dokaz da anđeli hodaju zemljom. Drago mi je jedino što si otišla na bolje mesto, gde nema mržnje i pakosti - rekla je Kikina majka grcajući, a prenosi 24sedam.

PATRIJARŠIJA DOZVOLILA OPELO

Kristina Kika Ðukić, iako je izvršila samoubistvo, sahranjena je u prisustvu sveštenih lica. To je bila želja porodice, što je Patrijaršija odobrila u poslednjem trenutku.

Sveštenik je, uz pomoć đakona, držao službu koja je trajala znatno kraće, jer pojedine crkvene pesme koje se pevaju na uobičajenom opelu bile su izostavljene.

Kristininoj majci Nataši je pozlilo dok su sveštena lica čitala molitvu.

KRISTINA, GDE SI SAD

Kristina, gde si sad, kiše padaju

tvoje mi ruke noćas trebaju

ja nemam snage da te izgubim

ljubav je tamo, gde si ti

Kristina, gde si sad

da l’ si nestala

kao u stihu starih pesama

sahrani me pokraj puta

gde prolaziš češće puta

štampano izdanje 15.12.2021.
foto: Kurir

NE PROPUSTITE

KURIR VAS PONOVO NAGRAĐUJE!

UZ DNEVNO IZDANJE NOVINA DANAS VAS OČEKUJE POKLON SASOMANGE, OGLASNIK ZA SVE ŠTO TRAŽITE U SRBIJI

Sasomange, Poklon
foto: Kurir

Kurir vam danas poklanja Sasomange, oglasnik za sve što tražite u Srbiji!

Sasomange oglasnik je jedino mesto na kom ima svega! Kupite ili prodajte stan, kuću, plac, garažu, automobil, telefon, televizor, mikser, muzički instrument, nameštaj...

Ukoliko želite da se oglašavate unutar Sasomange.rs oglasnika, kontaktirajte s prodajom na sasomange.prodaja@sasomange.rs i obezbedite svoje mesto u sledećem izdanju oglasnika.

Sasomange je onlajn oglasnik koji se sastoji od internet portala i aplikacija, dostupnih i za iOS i za Android platforme. Celokupnu ponudu oglasa možete pronaći na Sasomange.rs, gde vas čeka preko 640.000 aktivnih oglasa u više od 90 kategorija i potkategorija. Sasomange – jedno mesto na kom ima svega!

Čitajte KURIR!

Kurir.rs/ Aleksandar Panić Foto: Ana Paunković/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track