KO JE BIO PEVAČ ČIJE JE TELO PRONAĐENO U HOTELU Takmičio se u šou programu, a njegova poslednja poruka UKAZIVALA je na TRAGEDIJU?!
Foto: Printscreen

PRONAĐEN MRTAV U HOTELSKOJ SOBI

KO JE BIO PEVAČ ČIJE JE TELO PRONAĐENO U HOTELU Takmičio se u šou programu, a njegova poslednja poruka UKAZIVALA je na TRAGEDIJU?!

Stars -

Telo pevača i muzičara Jasmina Malkočevića (39), čiji nestanak je porodica prijavila Policijskoj stanici Zapad, Tuzla, u sredu 15. decembra 19:30, pronađeno je u sobi jednog hotela u mestu Ljubače, preneli su bosanski mediji.

Naime, policija je saopštila da na telu nisu nađeni tragovi nasilja i da se najverovatnije radi o samoubistvu.

Pevačev nestanak prijavila je njegova sestra u sredu uveče, a potraga je tragično završena danas.

Kako prenose mediji, Jasmin je bio učesnik popularnog takmičenja ZMBT (Zvijezda možeš biti ti) na Hayat televiziji, gde je pokazao svoj talenat, a i posle šou programa nastavio je da se bavi muzikom.

Kako piše na njegovom Fejsbuk profilu, on je studirao Pravni fakultet i živeo je u Tuzli.

Poslednja objava Malkovičevića bila je pesma "Samo je duša ostala", nju je podelio pre 6 dana.

- Na telu preminulog nisu pronađeni tragovi povreda ili bilo kakvog nasilja i najverovatnije se radi o samoubistvu izazvanom trovanjem tabletama. Dežurni tužilac će izdati naredbu za obdukciju tela preminulog kako bi se utvrdili tačni uzroci smrti. Tokom uviđaja se utvrđuju sve okolnosti koje se vezuju za ovaj događaj - rekao je Admir Arnautović, portparol Tužilaštva Tuzlanskog kantona, piše "Avaz".

Jasmin Malkočević
foto: Printscreen

Kurir.rs/I.B/Avaz

Bonus video:

00:58

SEKA ALEKSIĆ I RAŠA TOTALNO PODETINJILI: Imali specijalne goste u Majkama i Snajkama zbog kojih je nastala TOTALNA LUDNICA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track