KURIROV PAPARACO ULOVIO TANJU SAVIĆ BEZ TRUNKE ŠMINKE: Pevačica ne liči na SEBE! Da je samo vidi DRAŠKO! (FOTO)
Foto: Printscreen/Pink

NEPREPOZNATLJIVA

KURIROV PAPARACO ULOVIO TANJU SAVIĆ BEZ TRUNKE ŠMINKE: Pevačica ne liči na SEBE! Da je samo vidi DRAŠKO! (FOTO)

Stars -

Tanja Savić važi za jednu od najlepših pevačica na domaćoj javnoj sceni, sve dok ne skine šminku. Kad na sebi nema mejkap, ona izgleda potpuno drugačije - prosečno, na ulici je ne biste ni prepoznali.

Tanja Savić
foto: Nemanja Nikolić

Naš paparaco uslikao je Savićku u centru Beograda, dok je izlazila iz taksija. I njegovom oštrom oku je bilo problematično da odredi da li je zaista u pitanju pevačica ili samo žena koja podseća na nju. Ipak, kad smo videli da ulazi u zgradu gde se nalazi jedan studio za fotografisanje, potvrdili smo naše sumnje. Iako joj je frizura bila sređena, Tanja na licu nije imala ni trunku šminke. Pored toga, ona je bila ležerno obučena, u trenerci, čizmama i komotnoj majici, preko koje je navukla široku zimsku jaknu, te ne čudi što je nismo prepoznali iz prve. Ona je iz taksija izašla sa jednom ženom, pretpostavljamo stilistkinjom, koja je sa sobom nosila ogroman kofer pun stvari.

Tanja Savić
foto: Nemanja Nikolić

Tanja je regulisala račun s taksistom, a u nekoliko navrata se vraćala do kola da proveri da nije zaboravila nešto od stvarčica potrebnih za fotografisanje. Inače i znatiželjni prolaznici su poput nas gledali u pevačicu sa sumnjom da li je zaista ona u pitanju, a mogli su se čuti i komentari "da uopšte ne liči na onu ženu sa Instagrama i s televizije" i "da šminka čini čuda".

Tanja Savić
foto: Nemanja Nikolić

Posle nekoliko vraćanja do kola, Tanja se sa saradnicom uputila ka studiju u kom je imala zakazano fotografisanje i tamo se zadržala nekoliko sati.

Tanja Savić
foto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs

Bonus video:

00:11

SEVNULI I HALTERI: Tanja Savić provocira u CRVENOJ SPAVAĆICI

03:33

NE PIJEM I NE DROGIRAM SE, porodična sam žena! Tanja Savić odgovorila na uvrede bivšeg muža, tvrdi da ima JAKE DOKAZE ZA SUD

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track