ABRONOŠA VAM OTKRIVA: Najbolju šutnuo muž zbog Face, Srce počela da radi kao MADAM!
Foto: Kurir štampano

TRAČ

ABRONOŠA VAM OTKRIVA: Najbolju šutnuo muž zbog Face, Srce počela da radi kao MADAM!

Stars -

Pozdrav drage moje abronoše! Protekle nedelje nisam puno skitala, jer sam bila okovana snegom, ali sam zato dugo, dugo telefonirala! I nećete verovati šta sam sve saznala!

Ilustracija, Stars, Kolumna, Kurir Akcija, Abronoša

Znate li onu pevačicu, Najbolju? Udala se bogato, pa se hvali skupim krpicama, luksuznim putovanjima... E pa nije sve tako sjajno ni kod nje. Istina je da se ona razvela od supruga - Svaštare (ne bira) i to početkom ove godine, ali se na silu trudi da predstavi kako su njih dvoje i dalje u srećnom braku, prvenstveno zbog njihovog naslednika. Ipak, mužić je odlučio da celom gradu razglasi kako je ponovo samac i to nakon što je saznao da je Najbolja spavala s jednim bogatim i poznatim gradskim likom, Facom.

Naime, ona je pre dve godine od dotičnog pozajmila veliku svotu novca, jer joj je Svaštara zavrnuo slavinu, a kako nije imala da vrati dug, otplatila ga je u naturi. Prošle godine je sa njim otputovala na vikend u Istanbul, a muža je slagala da ima tezgu. Posle burne noći, Faca se pohvalio svima kako je bio sa Najboljom, a potom je prepričavao kakva je u krevetu, što je došlo čak i do mužića. S obzirom na to da je do detalja opisao njeno seskualno umeće, Svaštara nije ni posumnjao da Faca laže, zbog čega je poludeo. Uleteo je u kuću i počeo da urla na nju pred poslugom i sinom, nakon čega su se i potukli, pa je urgirala i policija. Inače, Najboljoj je razvod teško pao samo i isključivo zbog finansija, ali je uspela da obezbedi sebi dobru alimentaciju, što je bila cena da Svaštari da slobodu.

Druga priča tiče se poznate voditeljke, zvaćemo je Srce. Svi znaju da ona voli da se "udara po nosu" i da joj je belo draže od svega. Ipak, kako je nedavno napustila matičnu televiziju zbog nesporazuma sa gazdom, a kako joj niko drugi nije dao ponudu, trenutno je nezaposlena. Međutim, Srce i dalje odlično zarađuje, a znate kako? Ušla je u priču sa svojim prijateljem makroom i podvodi devojke! Da, da, dobro ste čuli! Sad je i ona madam.

Ona mu sređuje nove klijente, prosleđuje ih ka njemu, i od starta joj ide prilično dobro. Za nedelju dana voditeljka je profitirala dve hiljade evra! Eto šta su vam kontakti!

To bi bilo to, drage moje. Čitamo se i sledeće nedelje! Ljubim vas.

Kurir.rs

Bonus video:

03:08

Kaća Grujić izašla iz porodilišta ponosni tata došao po suprugu i ćerku, pevačica preplavljena emocijama: najsrećnija sam na svetu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track