03:58

Kaća Živković bez dlake na jeziku oplela, pa govorila o poseti psihologu i svom ocu

Iskreno o svemu

TO SU JAKO BOLESNI I ISFRUSTRIRANI LJUDI! Kaća Živković bez dlake na jeziku oplela, pa govorila o poseti psihologu i svom ocu

Stars -

Katarina Živković uvek iskreno govori o svim temama. Pevačica nam je otvorila dušu i priznala kako je sada njen otac koji se bori sa teškom bolešću, kakve uvrede dobija na društvenim mrežama i da li su joj pomogle seanse kod psihologa kada je imala lične probleme.

Kaća Živković
foto: Kurir Televizija

- Iz svega što se dešavalo ovih godina sam izvukla pouku. I ojačala i neću dozvoliti da me išta vuče ka dole. Tata je, hvala Bogu sada odlično. To mi je jako bitno, da smo svi živi i zdravi - rekla je Katarina Živković za Kurir televiziju.

Kaća Živković
foto: Kurir Televizija

- Možete da budete labilni da vas to povredi, da vam unese nesigurnost, da posumnjate u sebe. Ti ljudi koji negativno tako komentarišu su jako isfrustrirani i bolesni. Nismo mi ti koji treba da ih lečimo, međutim, oni nemaju dovoljno razvijenu svest da znaju to - rekla je Kaća.

Kaća Živković
foto: Kurir Televizija

- Pomoglo mi je, naravno. Ne mogu da ga kežem zbog čega. Imam ja neke svoje demone, svako od nas ima - odgovorila je Kaća, na pitanje o poseti psihologu.

Kurir.rs

Bonus video:

04:21

Katarina Živković otkrila šta joj je najbitnije kod partnera

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track