02:14

Viki Miljković na urnebesan način objasnila zašto još ne izdaje nov album

bez dlake na jeziku

TAD SE UVEK DESI NEKA KATASTROFA! Viki Miljković na urnebesan način objasnila zašto nema novih pesama, pa DETALJNO OPISALA

Stars -

Viki Miljković publika voli zbog njene neposrednosti i iskrenosti. Ponovo su u žiži njene stare pesme, koje brzinom munje postaju sve popularnije zahvaljujući društvenim mrežama, a pre svega Tik Toku i Instagramu.

- Publika voli moje stare pesme i nove hitove. Ljudi su se uželeli. Ubacili smo neke nove pesme u repertoar. Kad god obećan album ili veliko koncert desi se neka velika svetka katastrofa. Album obećavam već 3 godine. Toliko je u pripremi. Trebalo je da izađe 2020. ali desila se korona. Sad konačno da će svemu ovome doći kraj i da ću pustiti pesme - rekla je Viki Miljković za televiziju Kurir.

viki miljkovic
foto: Kurir Televizija

Viki je oduvek važila za porodičnu ženu, koja čuva svoju porodicu.

- Moj sin ima želja za Novu godinu. Velik je, pa ne veruje u Deda Mraza, ali veruje u mamu i tatu. On je sad tinejdžer, pa želi patike, neki kačket. Nekada je želeo Nodija, Ben Tena, Petra Pana, svašta nešto. Sportski je tip i želi sve nešto vezano za to.

Podsetimo, Violeta Viki Miljković je srpska pop i turbo folk pevačica. Rođena je 18. decembra 1974. godine u Nišu. Godine 2005. je snimila album „Mahi mahi“ koji ju je svrstao u jednu od najpopularnijih pevačica u zemlji. Svih devet pesama su bile slušane, a neke od njih su: „Mahi mahi“, „Prazan stan“, „Ti muškarac“, itd. Usledio je prvi solistički koncert u Beogradu kome je prisustvovalo 8.000 ljudi. Viki je takođe održala turneju po većim gradovima bivše Jugoslavije.

viki miljkovic
foto: Kurir Televizija

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

04:20

ŽIVELA SAM KOD MARINE KADA SAM DOŠLA U BEOGRAD, BILA MI JE KAO MAJKA: Potresna priča pevačice Viki Miljković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track