ANA BEKUTA ISPLAKALA DUŠU NA MRKINOM GROBU! Kukala i jecala na sav glas: Mrko, jedini moj, OPROSTI MI! A evo šta je najviše BOLI
Foto: Zorana Jevtić

srce joj ostalo uz voljenog mrku

ANA BEKUTA ISPLAKALA DUŠU NA MRKINOM GROBU! Kukala i jecala na sav glas: Mrko, jedini moj, OPROSTI MI! A evo šta je najviše BOLI

Stars -

Iako je nakon smrti Milutina Mrkonjića dala zvanično saopštenje da mesec dana neće ići na nastupe i neće pevati, Ana Bekuta se ipak vratila nastupima! Ana je ipak rešila da radi jer joj je tako lakše budući da je jako utučena zbog smrti Mrke s kojim je provela deceniju!

Jako joj je teško pala odluka da ipak peva, pa je pre prvog nastupa u žalosti otišla na Mrkin grob i sita se isplakala. Prema rečima našeg očevica, kukala je dva sata na sav glas!

Milutin Mrkonjić, Sahrana, Novo groblje, Ana Bekuta
foto: Ana Paunković, Damir Dervišagić

- Kad sam video Anu na grobu, hteo sam da joj priđem da joj izjavim saučešće. Iako se ne znamo, ipak su i ona i Milutin poznati, njihova je ljubav bila velika i nekako sam osetio potrebu da joj se javim, međutim, toliko je ona jecala i plakala da sam shvatio da je to vreme odredila da nasamo bude sa svojim Mrkom - objašnjava izvor.

- Kukala je: Oprosti, Mrko, moram da radim! Znam da sam dala reč da neću pevati, ali znam koliko si voleo moj glas i pesme i znam da ćeš me razumeti! Čeka me sad doček i repriza, mnogo mi je lakše da se sa tugom i samoćom nosim uz rad, sama u stanu ne bih izdržala. Zauvek ću te voleti, jedini moj - prepričava izvor s groblja.

- Mnogo sam se i sam rastužio dok sam je slušao kako jeca, zaista su bili par za prime - zaključio je izvor.

Bekutu je, kada su nastupi u pitanju, kako domaći mediji tvrde, podržala i Mrkina prva supruga Daša.

Milutin Mrkonjić, sahrana, Ana Bekuta
foto: Ana Paunković

kurir.rs/svet

Bonus video:

01:00

BEKUTA DOKAZALA DA JE PROFESIONALAC I KAD JOJ JE NAJTEŽE: Ana zapevala, a Cecina ćerka sve snimila! Emocije naviru!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track