ONI SU SE PREPOLOVILI U 2021! Odrekli se omiljene hrane, trenirali, NJEMU je S*EKS pomogao, a pevačici POPOVIĆ PLAĆA OPERACIJU!
Foto: Shutterstock, Printscreen/Instagram, Damir Dervišagić, Nikola Anđić, Tamara Trajković, Vladimir Šporčić

DOVELI LINIJU DO SAVRŠENSTVA

ONI SU SE PREPOLOVILI U 2021! Odrekli se omiljene hrane, trenirali, NJEMU je S*EKS pomogao, a pevačici POPOVIĆ PLAĆA OPERACIJU!

Stars -

Za mnoge je 2021. godina bila stresna zbog pandemije korona virusa, ali bilo je i onih koji su baš pandemiju iskoristili na pravi način i izgublili višak kilograma i u novu 2022. godinu ulaze sa savršenom linijom.

Neki su bili na rigoroznim dijetama, neki su od stresa izgubili višak kilograma i to u rijalitiju, a bilo je i onih koji su uz određeni režim ishrane i treningom doveli liniju do savršenstva.

Učesnica Zadruge Dalila Dragojević kaže da je smršala 15 kilograma i postala vrhunska riba! Bosanska starleta je pre ulaska u "Zadrugu 5" bila na dijeti koju joj je propisala Ljuba Pantović, a zatim se dodatno istopila u rijalitiju zbog ljubavnih problema.

Dalila Dragojević
foto: Nikola Anđić

Dejan Dragojević se prepolovio u „Zadruzi" otkad ga je žena Dalila ostavila zbog Filipa Cara. Zadrugar kaže da je potpuno izgubio apetit i da je dosad izgubio čak 15 kilograma.

- Smršao sam od stresa! Uđite u "Zadrugu" da i vas žena prevari, pa ćete lako smršati. Nemam apetit i to malo što pojedem izaziva mi mučninu. Jedem na silu, moram! Pojedem poneki sendvič, pijem dosta čokoladnog mleka, to mi jedino prija. Ne mogu sebe da prepoznam! Više od 15 kilograma sam smršao - rekao je Dejan

Dalila Dragojević, Dejan Dragojević
foto: Printscreen/Paparazzo lov

Pevačica Milica Pavlović je jedna od najatraktivnijih dama na estradi, a lepa brineta može da se pohvali manekenskom figurom.

Milica je priznala da praktikuje takozvanu japansku dijetu i smršala 17 kg, ali je akcentovala da se pre nego što je isprobala istu konsultovala sa stručnjacima.

"Prijatelji su mi pričali o tom načinu ishrane, pa sam se na internetu informisala i svima preporučujem. Naravno, uz konsultaciju s lekarom. Bez toga ništa. Svako mora da pronađe ono što njegovom metabolizmu najviše odgovara", rekla je ona za "Story".

Milica Pavlović
foto: Instagram, Shutterstock

Zorana Pavić je u proteklih godinu dana smršala 20 kilograma i svi će se složiti da izgleda bolje nego ikad.

Pevačica je godinama vodila bitku s viškom kilograma, a onda su se, kako kaže, složile kockice i danas je mnogi čak i ne prepoznaju budući da je svoju liniju dovela do savršenstva, piše Blic.

"Tako su se složile kockice u mom životu i to u momentu kada sam bila na jednoj rigoroznoj dijeti pred premijeru svoje nove pesme. Tada mi je pomogao i laserski centar, tako da smo obostrano koristili jedni drugima uz potpuno drugačiji način života. Često me pitaju da li jedem (smeh). Naravno, ali na potpuno drugačiji način", ispričala je Zorana.

Zorana Pavić
foto: Printscreen Pink

Bojana Ristivojević je dva i po meseca posle porođaja smršala 15 kilograma! Voditeljka kaže da je liniju uspela da vrati do savršenstva samo zahvaljujući ćerki Mitri.

- Čim sam izašla iz bolnice, bila sam aktivna sa bebom. Lekari su mi rekli da se malo odmorim jer sam imala carski rez, ali ja to uopšte nisam poštovala. Nosila sam je stalno i bila sam u pokretu. Dobila sam mišiće zbog Mitre, ali sam i smršala, zato što mi je ona kao neki teg od pet kila - priča Bojana s osmehom.

- Podižem je više puta na dan. Radimo nekoliko vežbi zajedno. Njoj je to veoma simpatično, zabavi se, a ja mršavim, tako da je to veoma korisno za obe. Pored toga što kod kuće trenira s naslednicom, voditeljka ide i u teretanu.

- Krenula sam u teretanu, ali ne idem redovno, već kada imam vremena. Pomalo vežbam. Trener kaže da treba još jače zbog toga što i dalje imam višak kilograma, ali ja sve radim postepeno jer mi tako prija. Bojana nam je i priznala i koliko se ugojila tokom trudnoće.

Bojana Ristivojević, Dijeta
foto: Zorana Jevtić, Shutterstock

Dea Đurđević kaže da je uspela da smrša 30 kilograma otkako je izbacila večeru! Voditeljka posle stravične nesreće koju je imala 2019. godine, naglo se ugojila, pa su joj lekari sastavili dijetu zahvaljujući kojoj se istopila i sada izgleda bolje nego ikad pre!

- Merila sam se sve dok nisam izgubila 30 kilograma, a onda sam prestala! Ne znam da li sam posle toga još smršala ili nabacila neki kilogram, važno mi je samo da ponovo mogu da zakopčam farmerke. Sada konačno opet nosim smol veličinu i zadovoljna sam - kaže Dea za Hit i objašnjava na koji način održava liniju.

- Trudim se da unosim ograničenu količinu hrane i da ne jedem masno. Veoma je teško da čovek sam sebe kontroliše, ali mi to uglavnom uspeva! Takođe, već neko vreme ne večeram, a ako mi se desi da ipak pojedem nešto uveče, biram da to bude salata.

Dea Đurđević, Dijeta
foto: Printscreen/Instagram, Profimedia

Jelena Kostov kaže da se zbog pandemije korona virusa ugojila 3 kilograma jer je stalno jela, a nije se kretala.

- Nikada ranije nisam imala problema sa kilažom, iako sam jela sve što sam želela. Majka priroda je bila blagonaklona prema meni, uvek sam imala trbušnjake, a nisam ni prošla pored teretane. Jela sam sve što sam htela, po 300 grama čokolade dnevno. Gazirano sam pila čim otvorim oči. Tako sam dugo živela, dok godine nisu učinile svoje, pa mi se metabolizam usporio - kaže pevačica za Hit i dodaje da su poslednje dve godine posebno uticale na to da počne da se goji.

- Živela sam 200 na sat zbog posla kojim se bavim. Kada sam postala majka, bila sam i zbog sina hiperaktivna. Međutim, zbog korone sam se zatvorila u kuću, imala sam sve manje nastupa i samo sam jela. Dešavalo mi se da ustanem u tri ujutru da jedem čokoladu! Tako sam se ugojila tri kilograma. Meni je to bilo katastrofa, iako mnogi misle da nije strašno. Bila sam nezadovoljna kad god bih se pogledala u ogledalo.

Jelena Kostov
foto: Damir Dervišagić, Shutterstock

Elma Sinanović se zbog stresa ugojila nakon što je 2019. godine ostala bez muža Smaila. FoIkerka priča da je tugu lečila hranom, a tada je imala 75 kilograma, a onda je smršala 8 i sada ima 65 kg.

- Višak kilograma dobila sam u periodu kada mi je suprug preminuo. Bila sam pod stresom i u depresiji i jela sam na nervnoj bazi. Ni sam se osećala dobro, nisam bila zadovoljna sobom sve dok nisam odlučila da probušim kašiku - priča pevačica i dodaje da je izabrala keto dijetu.

- Ta dijeta podrazumeva da se jedu protein i meso, jaja, sir, a nikako šećer, voće i ugljeni hidrati. Nisam je dugo držala, jer nije mnogo zdrava i ne preporučuje se na duže staze. Posle toga sam nastavila zdravo da se hranim i dosad sam smršala osam kilograma. Nikada ne bih išla pod nož da bih smršala!

Elma Sinanović
foto: Shutterstock, Printscreen/Instagram

Voditeljka Nataša Aksentijević nedavno je rešila da se tranformiše i smršala je preko 20 kilograma.

- U borbu sa kilogramima ušla sam iz znatiželje, da vidim kako je to da budeš dobra riba. Da li je ambalaža ono što prodaje sadržaj. Koliko su dobre noge važnije od dobrog vokabulara, i da li je uzak struk bitniji od širokog shvatanja. Mada znam i za onu da je znatiželja ubila mačku. Nadam se da neće biti tako u mom slučaju - priča voditeljka.

Nataša ne krije da je zbog viška kilograma često bila na tapeti ružnih komentara, pa čak i uvreda.

- Doživela sam razne situacije u kojima su me diskriminisali, omalovažavali pa i vređali zbog viška kilograma - ističe ona i otkriva da se pred kamerama ponaša kao i kad su one ugašene:

Nataša Aksentijević, Nataša DNK
foto: Printscreen/Instagram

Žestoki momak Kristijan Golubović kaže da je najbolji način za mršavljenje - seks i ističe da je, otkako je povećao seksualne aktivnosti s partnerkom Kristinom Spalević, smršao čak 17,5 kilograma.

- Kada sam smanjio unos ugljenih hidrata, a povećao seksualne aktivnosti do maksimuma, smršao sam skoro 20 kilograma - rekao je Golubović.

Kristijan Golubović, dijeta, grafika
foto: Nemanja Nikolić, Shutterstock

Krstinja Todorović, finalistkinja prošle sezone "Zvezda Granda", koja je imala 142 kilograma, zahvaljujući operaciji želuca smršala je čak na 83 kilograma, a uskoro ide na još jednu operaciju - zatezanja kože.

- Još malo je ostalo do tog finalnog rezultata. Očekujem da posle Nove godine odradim i operaciju zatezanja kože - rekla je Krstinja, što će finansirati Saša Popović, kao što je i obećao, kako bi se mlada Crnogorka što pre pojavila u miniću.

Krstinja Todorovic
foto: Instagram Printscreen

Kurir.rs/M.M

Bonus video:

01:24

KLINAC BEZ PROBLEMA OBARA STARIJE OD SEBE! Prirodan talenat za sumo rvanje (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track