BIVŠA MODELSICA PROGOVORILA O SVOJIM NAJVEĆIM GREŠKAMA! Priznala da je povredila neke LJUDE, a ovo su njene želje za 2022. godinu
Foto: Printscreen/Red Tv

iskrena

BIVŠA MODELSICA PROGOVORILA O SVOJIM NAJVEĆIM GREŠKAMA! Priznala da je povredila neke LJUDE, a ovo su njene želje za 2022. godinu

Stars -

Bivša zadrugarka Dragana Mitar otkrila je kako će provesti predstojoće praznike, šta će poželiti u novogodišnjoj noći, kao i koje greške bi najradije izbrisala u godini koja nam je već uveliko na izmaku.

Dragana Mitar
foto: Printscreen/Pink.rs

Ova godina je na izmaku, šta je ono što ćeš najviše pamtiti, i da li postoji nešto što bi rado izbrisala, kad bi mogla?

- U ovoj godini mi se svašta izdešavalo, povređivana sam, ali isto tako sam i ja povredila neke ljude... Najviše ću pamtiti prelazak moje bebe u školarca, kao da je juče bio beba! Kako vreme leti, izbrisala bih neke greške koje mi nisu bile potrebne i koje očigledno stalno ponavljam, a to su, da kažem, neke loše navike, ali i to će se promeniti, rekla je Dragana za Pink.rs.

Tvoj sin Jovan je nedavno napunio sedam godinu i krenuo u prvi razred, da li često poželite želje od Deda Mraza?

- Ja se trudim da i van praznika Jovanu ispunjavam želje, koliko god mogu, i njegove su ostvarljive, a moje su možda malo komplikovanije, ali, Bože zdravlja, nadam se da će ih Deda Mraz ispuniti.

Kad smo kod Deda Mraza, koje su tvoje želje za novu godinu, koja je uveliko na pragu?

- Moje želje su da nešto što sam zamislila, a tiče se poslovnog dela, da to i ostvarim, a nadam se da ću uspeti. E sad, ima tu još par želja, ali ako otkrijem, neće se ispuniti.

Dragana Mitar
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/Pink.rs/M.M.

Bonus video:

00:05

EDO NAVALIO NA DRAGANU MITAR USRED RESTORANA: Nedavno se pomirli, sad su nerazdvojni! Isplivao SNIMAK na kom razmenjuju nežnosti!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track