GOLUBOVIĆ POKRENUO BIZNIS! Kristijan ZA KURIR o odnosu sa Ivanom: UZELA mi sve pare i nekretnine, pa traži 18.000 za ALIMENTACIJU!
Foto: Printscreem/Dobro jutro Srbijo

besan

GOLUBOVIĆ POKRENUO BIZNIS! Kristijan ZA KURIR o odnosu sa Ivanom: UZELA mi sve pare i nekretnine, pa traži 18.000 za ALIMENTACIJU!

Stars -

Kristijan Golubvić i Kristina Spalević već neko vreme su na meti hejtera, koji ih prozivaju zbog njihovog rada na pijaci. Tim povodom, za Kurir oglasio se i bivši rijaliti učesnik koji je otkrio kako su njih dvoje gazde, a da na tezgi imaju zaposlenu radnicu. Opasni momak je otkrio i da je bivšoj supruzi Ivani uputio kontra tužbu, ali i da mu je stiglo rešenje o plaćanju mesečne alimentacije za ćerku Veru u iznosu od 18.000 dinara.

Kristijan Golubović, Kristina Spalević
foto: Printscreen/Instagram

- Ivana je mene tužila, odjavila me sa adrese na kvarno. Sada nemam prijavu adrese, ne stižu mi pozivi, bilo koji prekršaj da napravim meni je problem...Sud je bez mog prisustva i odazivanja odredio neke mere. Dobila je kontra tužbu jer je sve lažno svedočila. Slagala je da sam je dirao, da sam njenoj mami pretio, da su ona i Vera ugrožene... Iznela je gnusnu laž da koristim psihoaktivne supstance, a ja nikada u životu ni cigaretu nisam zapalio. Voleo bih da nam dozvole da odemo na poligraf, da vide da li je istina ono što kažem ja ili ona... Ivani veruju zato što ja imam burnu prošlost. Meni je Ivana uzela sve pare i nekretnine, a sud mi je odredio da plaćam alimentaciju od 18.000 dinara. Zašto to da plaćam, ja sam mom detetu do sada dao više od pola miliona eura?! Sigurno sam toliko para dao, što u nekretninama, garderobi, novcu... Koliko ja još treba da dam preko toga?! - iskreno je rekao Golubović, a onda se osvrnuo i na svoj novi biznis.

Kristijan Golubović, Ivana Golubović
foto: Damir Dervišagić

- Ja trenutno nisam u radnom odnosu, već na pijaci imam tezge na kojima mi rade ljudi. I za to su hteli da nas ismeju... Po Instagramu su nas neki prozivali kako Kristina i ja prodajemo šljive na tezgama... Ne razumem, to je pošten posao, ne bi nam bio problem da radimo to, ali ne radimo, radi radnica. Imamo tezge na kojima rade radnici, ne radimo mi - zaključio je Kristijan.

Kristijan Golubović, Kristina Spalević
foto: ATA Images

kurir.rs/ Ana Dennda

Bonus video:

07:53

Kristijan Golubović i Kristina

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track