GOBELJA ODLAZI U DRUGI KLUB!? Numerolog otkriva šta očekuje pevačicu i fudbalera u ovoj i narednoj godini: KATARINA ĆE ZATRUDNETI
Foto: Shutterstock, Printscreen/Instagram

ROĐENI POD SREĆNOM ZVEZDOM

GOBELJA ODLAZI U DRUGI KLUB!? Numerolog otkriva šta očekuje pevačicu i fudbalera u ovoj i narednoj godini: KATARINA ĆE ZATRUDNETI

Stars -

Magija postoji svuda oko nas, posebno ovog dana, kada se susreću dve godine tačno u ponoć. Sudbina je, kažu neki, zapisana u zvezdama, ali nije potpuno nepromenljiva.

Na nju utiču položaji zvezda, planeta, na nju utiče magija brojeva. Verujemo da su mnogi proverili šta kažu zvezde i brojevi i koliko će u novoj godini biti retrogradan Merkur.

Astrolog Ružica Kralj i numerolog Ivana Škorić, gostovale su za Kurir televiziju, i otkrile šta to čeka pevačicu Katarinu Grujić i fudbalera Marka Gobeljića 2022. godini.

numerologija i astrologija, nia
foto: kurir televizija

Astrolog nam je naime prvo rekao par reči o protekloj 2021. godini, ali i o tome šta možemo uopšteno da očekujemo od naredne.

- Kako kome, neko je imao sreće neko nije, ali nećemo više o tome. Idemo u 2022. godinu, ona je godina 6., godina Venere ili što ja kažem od ljubavi do mržnje, fatalnih ljubavi, iznenadnih zaljubljivanja, mnogi će ući iznenada u brak, mnogi će hteti da žive pod zajedničkim krovom, a neki će se čak i razvesti. Kako je pre Covida ljubav bila aktuelna, pa je za vreme njega ljubav bila ugašena. Sve se to vraća u 2022. godini ponovo na neko dobro mesto - istakla je Ružica Kralj za Puls.

Katarina Grujić, Marko Gobeljić
foto: Kurir/ Ana Denda

Numerolog je za ovaj par imao dosta dobrih stvari da kaže.

- Katarini stoji u martu 2023. godine druga trudnoća i biće muško dete. Gobelji je karijera na uzlaznoj putanji i imaće već u Aprilu prekretnicu gde će neke odluke da donese, ne bi da preterujem ali mislim da će preći u drugi klub - rekla je Ivana Škorić.

Kurir.rs Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

00:20

Đani na proslavi rođenja ćerke Kaće Grujić i Marka Gobeljić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track