NIJE MOGUĆE NAĆI SVE U JEDNOM! NAJBOLJE ČETVORICA I DA SE NE POZNAJU: Dušica Grabović zapanjila sve izjavom za dečka! Ne libi se
Foto: Printscreen/Instagram

HIT

NIJE MOGUĆE NAĆI SVE U JEDNOM! NAJBOLJE ČETVORICA I DA SE NE POZNAJU: Dušica Grabović zapanjila sve izjavom za dečka! Ne libi se

Stars -

Pevačica Dušica Grabović bez zadrške je progovorila o muško-ženskim odnosima i otkrila šta muškarac mora da poseduje da bi je osvojio.

- Ja mislim kad bacite fokus na jedan segment života, onda vam to ide, ako bacite na posao onda vam on ide, kada nađete ljubav, onda vam ide ljubav, a posao stavite malo sa strane. Mislim da ne može i jedno i drugo. Bitan je balans u odnosu dvoje ljudi u smislu odricanja od tog komfora na koji smo svi navikli, ako pričamo o ljubavi, ali mora neko da razume i ovaj posao kojim se mi bavimo - rekla je pevačica za Grand i objasnila kakav muškarac joj je potreban.

Dušica Grabović
foto: Kurir televizija

- Teško je, ali jaki muškarci to razumeju. Nijedan jak muškarac neće probati da menja ženu u određenom dobu i prihvatiće posao kojim se bavi, jer poverenje je nabitnije u vezi. Nisam još uvek upoznala takvog muškarca, ne mogu da se pohvalim - rekla je ona i dodala:

- Kažem ja mojoj najboljoj drugarici najbitnije u životu je naći muškarca koji je dobar, koji je lep, situiran, bogat i važno je da se ta četvorica ne poznaju. Nemoguće je naći sve u jednom. Nemam nikoga trenutno i uživam u svojoj slobodi. Muškarac je kao pesak, čim krenete da ga stežete on pobegne.

Dušica Grabović
foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/K.Đ/Grandonline

Bonus video:

00:07

LAPSUS U PROGRAMU UŽIVO! Dušica Grabović nasmejala sve

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track