SILVANA ARMENULIĆ BILA JE ZVEZDA PUNA KO BROD! Pevačici su LOPOVI obili stan i ukrali MILIONE, a ona izjavila: To je SITAN NOVAC
Foto: Privatna Arhiva

NA METI LOPOVA

SILVANA ARMENULIĆ BILA JE ZVEZDA PUNA KO BROD! Pevačici su LOPOVI obili stan i ukrali MILIONE, a ona izjavila: To je SITAN NOVAC

Stars -

Koliko je Silvana Armenulić bila popularna sedamdesetih godina, pokazuje podatak da su o njoj novine pisale svakodnevno. Nije tu bilo samo tekstova o njenoj muzičkoj karijeri, zapravo, toga je bilo najmanje!

Silvana Armenulić
foto: Večernje Novosti, Printscreen

Mediji su pisali o njenom privatnom životu i svim zbivanjima, a bilo je dosta pikanterija i neprijatnih situacija. Danas bi se za nju reklo da je tabloidna ličnost, a tada su govorili da je "privlačila pažnju".

Dana 16. oktobra 1971. godine, u novinama je osvanuo naslov "Sitna para", a u tekstu je pisalo da je "opljačkan stan Armenulića".

U članku se navodi sledeće:

Silvana Armenulić
foto: Reprint Politika

Novine su juče obavestile javnost da je pevačici Silvani Armenulić obijen stan i ukraden nakit u vrednosti od oko 300.000 novih dinara i "nešto novca".

- Ukrali su i dosta novca mog i muževljevog - izjavila je pevačica saradniku "Politike".

- Na sreću, mi uglavnom novac držimo u banci, tako da ne verujem da su ukrali više od milion-dva starih dinara - rekla je ona.

Silvana Armenulić, Branko Pešić
foto: Kurir Arhiva

Kurir.rs

Bonus video:

01:06

FILM TOMA SLAVI NEVEROVATAN USPEH! Ekipa se ponovo okupila u Kinoteci, tu je i Bjela, a razlog je veoma POSEBAN!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track