HTELI SU DA MI PODMETNU PAPIRE! Slađi Petrušić 6 MESECI ZATVORA zbog prebijanja Golubovićke, sad se oglasila i Jelena
Foto: Nemanja Nikolić

rešen slučaj

HTELI SU DA MI PODMETNU PAPIRE! Slađi Petrušić 6 MESECI ZATVORA zbog prebijanja Golubovićke, sad se oglasila i Jelena

Stars -

Nekadašnjoj učesnici "Parova" Slađani Petrušić, potvrđena je presuda zbog prebijanja Jelene Golubović u pomenutom rijalitiju 2015. godine, a to znači da će, ukoliko i čim kroči u Srbiju, biti uhapšena. Podsetimo, Jelena je Slađanu tužila zbog batina koje je dobila pre sedam godina, dok su bile učesnice rijalitija "Parovi".

Suđenje je vođeno u Trećem osnovnom sudu u Novom Beogradu, gde je Slađana osuđena na šest meseci zatvora. Jelena Golubović za "Blic" kaže da je presudu očekivala mnogo ranije, ali da je pravda spora ali dostižna.

Jelena Golubović
foto: Nemanja Nikolić

- Dugo sam čekala da pravda bude zadovoljena, ali sam dočekala. Očekivala sam i oštriju kaznu ali dobro. Ja sam tada bila povređena fuzički ali i psihički. Povredilo me i to što su neki stali na njenu stranu iako je ona bila nasilna. Važnije je da je ona kažnjena za to što je učinila i treba da ide u zatvor. Ovo je jedini slučaj koji sam dobila kada moja advokatica V. G. nije došla na ročište da me sabotira. Ona mi je upravo i podmetnula papire da potpišem za punomoćje kojim se maltene odričem stana u korist tetke što je van svake pameti, kaže Jelena i osvrće se na to što je na ivici na izgubi krov nada glavom u centru Beograda.

Ona tvrdi da je sve krenulo po zlu kada je ona bila u rijalitiju.

- Advokatica je podmetna mojoj baki, ženi kojad tada ima 90 godina, da “zbog bezbednosti ",napravi fiktivni ugovor sa mojom tetkom. I to moja sada već odavno bivša advokatica koja mi je glumila veliku prijateljicu to radi u momentu kada sam ja u rijalitiju, prvo potpuno lišena telefona. Da je bila dobronamerna, čekala bi da ispadnem. Ona se sa mnom nije konsultovala oko tog čina. Ja još uvek imam problem da uzmem svoj predmet od nje jer nemam želju da je vidim. A moja tetka je očigledno zaboravila kako je rekla da je stan u Karađorđevoj ulici ne zanima i nagovorila mamu da se razvede od tate, ako baka ne daj Bože umre da državi ne pripadne stan, tvrdi Jelena.

Jelena Golubović
foto: Nemanja Nikolić

kurir.rs/blic

Bonus video:

00:21

Haos! Jelena Golubović preuzela vođenje emisije od voditelja Ivana Gajića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track