OGLASILA SE JELENA KARLEUŠA NAKON ŠTO JE PRIJAVILA DUŠKA ZA NASILJE: Pevačica objavila prvu fotografiju na mrežama (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić, Ana Paunković

nakon celodnevnog skandala

OGLASILA SE JELENA KARLEUŠA NAKON ŠTO JE PRIJAVILA DUŠKA ZA NASILJE: Pevačica objavila prvu fotografiju na mrežama (FOTO)

Stars -

Jelena Karleuša je supruga bivšeg fudbalera Duška Tošića prijavila policiji za porodično nasilje, a sada je objavila i fotografiju na svom Instagram profilu nakon celodnevne drame.

Naime, ona je postavila sliku na kojoj je sa majkom Divnom Karleušom koja joj je bila neizmerna podrška tokom života.

Jelena je bila veoma vezana za mamu, koju je izgubila pre tri godine posle teške bolesti. Pevačici uvek na velike praznike majka veoma nedostaje, pa i danas na Božić, i podelila je fotografiju Divninog groba, koji je uvek prekriven svežim cvećem.

Jelena Karleuša
foto: Printscreen

Podsetimo, Karleuša je supruga Duška Tošića prijavila policiji za porodično nasilje, a njemu je izrečena zabrana prilaska 48 sati.

Njegovi advokati su u izjavi za Kurir istakli da on nije nasrnuo na Jelenu, kao i da nije kriv, a nakon toga Duško je istakao da se jesu posvađali, ali da nije digao ruku na Jelenu Karleušu.

Podsetimo, ovo nije prvi put da je Jelena prijavila Duška policiji. Naime, pre dve godine pevačica je rekla da je Tošić psihički maltretira i da joj je zavrnuo ruku, dok je on sve to negirao i kazao da su se svađali jer imaju nesuglasice u braku. Pevačica se kasnije predomislila i nije želela da ga krivično goni.

Jelena Karleuša, Duško Tošić
foto: Ana Paunković, Zorana Jevtić

Kurir.rs/M.M./A.P.

Bonus video:

01:28

Izjava advokata Duška Tošića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track