MNOGO IH JE KOJE SE LAŽNO PREDSTAVLJAJU, JA SE NE FOLIRAM! Jovana Jeremić oplela po koleginicama: Ona ima facu kao TELE!
Foto: ATA Images

OPASNA

MNOGO IH JE KOJE SE LAŽNO PREDSTAVLJAJU, JA SE NE FOLIRAM! Jovana Jeremić oplela po koleginicama: Ona ima facu kao TELE!

Stars -

Voditeljka Jovana Jeremić ne prestaje da iznenađuje svojom iskrenošću, izjavama i stavovima o gorućim temama, ali i o pojedinim osobamam.

Naime, tako je prošle godine Jovana veliku pažnju izazvala kada je javno svoje koleginice isporzivala kada je rekla da ne znaju da obavljaju svoj posao, prenosi Mondo.

Jovana Jeremić
foto: Printscreen/Pink TV

- Jovana Jeremić može sve, zato što je to ona, ona se ne folira - rekla je Jovana jednom prilikom i stavila do znanja da je prema njenom mišljenju ona jedna od retkih koja je iskrena, te se dotakla koleginica koje se kako ona kaže foliraju:

- Ja sam po tom pitanju mnogo stroga. I uvek kažem teško onima jednog dana ako ja postanem na nekoj televiziji glavni i odgovorni urednik zato što će se znati rad, red i disciplina. I biću jako stroga po tom pitanju ko može da stane ispred kamere. Zašto? Zato što stvari moraju da se nazivaju pravim imenom. Ja sam protiv toga da se voditeljke lažno predstavljaju, a mnogo ih je. Ne znam, evo uzmu, napišu ime neke moje koleginice za koju znam da nikad nije napisala jedno pitanje, da nije u studiju uopšte kada vodi program, jer joj se to vidi po faci. Ima facu k’o tele kada postavlja neko ozbiljno pitanje. Kakva novinarka?! - rekla je Jeremićeva za domaće medije i tada šokirala sve.

Jovana Jeremić
foto: Printscreen

Kurir.rs/Mondo

Bonus video:

00:30

Jovana Jeremić u publici na nastupu Jelene Karleuše

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track