Travelland LETO 2022: Akcija koja se ne propušta! Samo 99€ za hotelske rezervacije u Grčkoj, Crnoj Gori, Hrvatskoj!
Foto: Promo

Travelland LETO 2022: Akcija koja se ne propušta! Samo 99€ za hotelske rezervacije u Grčkoj, Crnoj Gori, Hrvatskoj!

Stars -

Osim zdravlja na prvom mestu, mnogi su poželeli sebi i drugima više putovanja u 2022. godini. U prilog tome, agencija “Travelland” poziva na akciju bez rizika! Rane rezervacije hotelskog smeštaja za LETO 2022. po ceni od samo 99 evra.

Za mnoge je prava investicija rezervacija najboljeg hotela na omiljenoj letnjoj destinaciji i zato se ne propušta prilika First minute akcija. Tačnije, moguće je ostvariti popust za rani buking uz uplatu od samo 99 evra u turističkoj agenciji “Travelland”. Osim prazničnih aranžmana, metropola i zimskog odmora na planini, u ponudi je hotelski i apartmanski smeštaj za leto 2022. u Grčkoj, Crnoj Gori, Hrvatskoj.

Šta vas očekuje u Grčkoj? To su dobro poznate najtraženije letnje destinacije: Halkidiki, Olimpska regija, Peloponez, Tasos, Alexandropolis, Krf, Jonsko more. Od mnogobrojnih hotela iz ponude agencije “Travelland” izdvajaju se samo neki za koje sigurno znamo da ispunjavaju sva očekivanja.

Travelland
foto: Promo

Xenios Theoxenia Hotel 4* se nalazi na oko 3 km od mesta Uranopolis i oko 120km od aerodroma u Solunu. Usluga u hotelu je na bazi polupansiona, a boravak na 7 noćenja može da vas košta najmanje 435 evra, dok se za 10 noćenja cena kreće od 575 evra. Sve cene su izražene kao cene po SOBI. Alexandros Palace 5* se nalazi na 5 km od mesta Uranopolis. Cena sobe se kreće od 545 evra (usluga je polupansionska). Cene su već snižene za 35%, ali možete ostvariti dodatni novogodišnji popust od 5% koji važi do 15.01.2022.

Travelland
foto: Promo

Hotel okružen prelepom baštom na samoj plaži, Xenios Anastasia Resort 5*, se nalazi u blizini slikovite luke Nea Skioni na samo 10 km od Haniotija i Pefkohorija. Većina soba u ovom hotelu gleda na more, tako da je ugođaj potpun (cena standardne sobe na 7 noćenja: od 625 evra za boravak u junu).

Hotel okružen bujnom vegetacijom i smešten na dugoj peščanoj plaži sa zlatnim peskom, a 800 metara od mesta Kalitea je popularan hotel Pallini Beach Hotel 4*. Deli teritoriju sa hotelom Athos Palace. Sastoji se od centralne zgrade od devet spratova i jednospratnih bungalova. Bez sumnje, savršen je izbor za porodice, parove i pojednince svih starosnih doba. Zlatne peščane plaže, slikoviti zalivi, tradicionalna sela, mala priobalna ostrva i zaklonjene uvale, čine Pallini Beach odličnim izborom za vaš letnji odmor.

Za sve hedoniste pravi izbor je čuveni Porto Carras Meliton Hotel & Spa 5* na Sitoniji. Prve smene počinju od 04.06. za boravak na 7 i 10 noćenja uz uslugu polupansiona po najnižoj ceni od 1099 evra (cena izražena po SOBI).

Travelland
foto: Promo

Crna Gora najavljuje uzbudljivo leto 2022. u Boka Kotorskoj, Budvi, Bečićima, Petrovcu, Baru, Sutomoru, Ulcinju. Kada je Hrvatska u pitanju, najlepši hoteli nalaze se u Rovinju, Dubrovniku, Poreču, turističkom mestu Vrsar. Gotovo da su svi hoteli smešteni na maloj udaljenosti od mora i plaže, što čini poseban ugođaj. Agencija “Travelland” raspolaže aranžmanima na 7 i 10 noćenja, a cene su prave akcijske. Sada uplaćujete samo 99 evra po sobi prilikom rezervacije, a ostatak iznosa 20 dana pred put.

O svm hotelima i aranžmanima se možete raspitati i rezervisati neki od njih na adresi Dobračina 43 u Beogradu. Agencija “Travelland” otvara svoja vrata svakog radnog dana od 9-20h, subotom od 9-16h. Za najaktuelnije ponude i važne informacije, agenciju možete zapratiti i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track