BILA SAM U SOBI OD 5 STEPENI I TO BOSA! Romana Panić o USLOVIMA u australijskom zatvoru, SVE OD METALA a onda joj se SMILOVALA ona
Foto: Tamara Trajković

strašni uslovi

BILA SAM U SOBI OD 5 STEPENI I TO BOSA! Romana Panić o USLOVIMA u australijskom zatvoru, SVE OD METALA a onda joj se SMILOVALA ona

Stars -

Pevačica Romana Panić provela je tri meseca u zatvoru u Australiji, a bila je smeštena u imigracioni hotel dok je čekala deportaciju iz te daleke zemlje, baš kao što je i prvi reket sveta ponosni Srbin Novak Đoković deportovan.

Romana je šokirana zbog torture kroz koju je prošao Đoković, ali nije iznenađena, jer sam i sama doživela torturu australijskih vlasti. Doduše, kako je sama rekla, bolje su se ponašali prema njoj u imigracionom centru i u zatvoru nego prema Noletu

Pevačica je pošto se našla na slobodi i vratila se u Srbiju ispričala da je bila iznenađena kada su joj 3. aprila na vrata od hoteleske sobe zakucala 2 detektiva i 4 policajca. Oni su pretresom pronašli dokaz. Romana je istakla da ona nema veze sa pljačkanjem bankomata, niti da je znala išta o tome, a po savetu advokata je priznala delo, nakon čega je očekivala da će biti slobodna.

Nakon presude pevačica je smeštena u takozvani "waching house" (sobu za posmatranje), gde je temperatura svega 5 stepeni Celzijusa.

"Nisam znala da li sam živa, nisam mogla da verujem. Ja sam otišla u 'Kuću za posmatranje'. Tu ima raznih ljudi. Oni tebe tu posmatraju koji si ti psihološki profil, da vide koji si profil. Mene su tu zadržali sedam dana. To je bilo teško za mene. Tu je temperatura 5 stepeni. Ne smete da imate ciple, čarape, meni je medicinska sestra ipak dala termo čarape. Budeš u trenerci i ljudi su bosi, sve je od metala. Oni traže da ti tu negde budeš psihički isprovociran. Posle toga, sam bila u 'Brizben ženski korektivni centar', to je kao popravni dom. Tu je sve bilo čisto i toplo. Prva 22 dana su mi bila najteža, posle mi je bilo okej. Brinula sam o mojima", ispričala je tada Romana u Amidži šou koja je dodala da nakon što je prebačena u kolektivni centar, da su ulovi bili bolji.

foto: Printscreen

kurir.rs

Bonus video:

Bonus video:

01:41

ROMANA UHVAĆENA SA DEČKOM FILIPOM: Opušteno su razgovarali ispred kluba, a EVO ŠTA SU URADILI KADA SU SPAZILI NAŠU EKIPU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track