NIKO TO NIJE ZNAO: Neda Ukraden bila je u vezi sa MOĆNIM čovekom sa ESTRADE posle njenog razvoda?
Foto: Privatna Arhiva

ŠUŠKALO SE

NIKO TO NIJE ZNAO: Neda Ukraden bila je u vezi sa MOĆNIM čovekom sa ESTRADE posle njenog razvoda?

Stars -

Ljubavni život Nede Ukraden uvek je bio tema u jugoslovenskoj štampi, ali nije se spominjalo samo ime njenog bivšeg supruga Milana Bilbije.

Tokom osamdesetih godina prošlog veka Neda je navodno bila u vezi sa Sašom Popovićem, koji je tada žario i palio širom Jugoslavije kao član "Slatkog greha" koji je u stopu pratio Lepu Brenu.

Ukradenova i sadašnji direktor "Granda" su bili navodno u vezi nakon njenog razvoda, da bi nakon toga Popović otpočeo vezu sa njenom koleginicom Zlatom Petrović, pre nego što se skrasio pored Suzane Jovanović.

Saša Popović
foto: ATA Images

Podsetimo, Nedu stalno hvale zbog fizičkog izgleda u 70. godini.

"Ono što sam nasleđem, genetikom, dobila meni je u startu olakšalo život. Dalo izvesnu prednost - ali sve dalje je vežbanje. Imam svoje vežbe, osam različitih, koje svakodnevno radim, kući, na putu, u hotelu. Uz sve to praktikujem da odlazim na plivanje i tenis, dva sporta koja obožavam. Sve ovo i ishrana, rad, duh, energija, nega. Sve, samo bez silikona. Ni gram. I ponosim se time. Evo živog dokaza da žena i bez tih veštačkih umetaka, u zrelim godinama, može biti sasvim prirodnog i pristojnog izgleda", rekla je jednom prilikom.

Neda Ukraden
foto: Printscreen

Bonus video:

04:04

NEDA UKRADEN PROSLAVILA 70. ROĐENDAN: Ne fali mi udvarača, odmah mogu da se udam! (KURIR TV)

Kurir.rs/K.Đ/Glossy

Bonus video:

00:34

Evo kako Jovana Jeremić priča sa ćerkom, spomenula joj i tatu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track