13:20

Oduvala pola estrade! Vanja MIjatović izbacila megahit!

MEGA HIT!

ODUVALA ESTRADU! Poznata srpska pevačica izbacila HIT: Kada sam prvi put pročitala tekst pesme PLAKALA SAM, a publika oduševljena

Stars -

Nakon uspeha koji je postigla zahvaljujući pesmama „Penelopa“, „Košta me“, „Nije ljubav to“ i „Skupo bih te platio“, Vanja Mijatović objavila je novi singl „Kontra smer“.

Za nepune dve nedelje od objavljivanja, pesma ima skoro milion i po pregleda na Jutjubu, a pohvale i pozitivni komentari samo se nižu. Fanovi kažu zasluženo.

A o tome da li je očekivala ovakve rekacije, govorila je upravo Vanja Mijatović, koja je bila gošća emisije Puls Srbije na Kurir televiziji.

Vanja Mijatović
foto: Kurir Televizija

- Prezadovoljna sam pesmom. Čudno mi je kako me toliko hvale. Uvek sam pevala brže pesme, i pitali su me kad ću snimiti novu pesmu - rekla je Vanja Mijatović u emisiji Puls Srbije.

Ono što je posebno u ovoj pesmi je i činjenica da je pesma posvećena njenoj majci, ali i svim mamama koje su bile u pravu i na pravi način savetovale svoje ćerke u ljubavnim izborima.

- Pesma je posvećena mojoj mami. Svi smo prošli period kada nismo slušali šta naše mame komentarišu i naš ljubavni život. Za sve mame i moju mame - rekla je Vanja - rekla je Vanja.

Vanja Mijatović
foto: Kurir Televizija

- Jedan od aranžera ove pesme je i moj rođeni brat, i zato je pesma još posebnija za mene. Nakon dužeg vremena opet sarađujemo on i ja. On je majstor džez klavira, i živi i radi u Americi, živeo je u Njujorku, sada živi u Los Anđelesu. Pravi i filmsku muziku. Sa Bojanom Vasićem isto imam dobru saradnju, i sa Tomicom, koji je napisao "VAU" tekst. Prvi put kada mi je stigao tekst, sedimo moja mama, drugarica Marina i ja i sve tri plačemo - bila je iskrena Vanja.

Vanja Mijatović
foto: Kurir Televizija

Podsetimo, Vanja Mijatović je rođena 1986 u Kraljevu, gde je 2004. godine završila srednju Ekonomsko – trgovinsku školu. Potiče iz stare i poznate kraljevačke muzičke porodice, pa muzika već od malih nogu postaje njena ljubav i oblast interesovanja. Već sa 5 godina ima svoj prvi nastup, a po završetku srednje škole i punoletstva odlučuje da se profesionalno posveti muzici.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

02:50

STIŽU RODE! Vanja Mijatović o svadbi i proširenju porodice

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track