PUSTILA KOSU I NABACILA KILOGRAME: U Zadruzi pravila skandale, prošla pakao sa Tomom, a evo kako sada Nadežda IZGLEDA (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

skrasila se

PUSTILA KOSU I NABACILA KILOGRAME: U Zadruzi pravila skandale, prošla pakao sa Tomom, a evo kako sada Nadežda IZGLEDA (FOTO)

Stars -

Pevačicu Nadeždu Biljić domaća publika je upoznala u takmičenjima “Zvezde Granda” i “Pinkove zvezde”, a kasnije se oprobala i u rijalitijima.

Upravo u “Zadruzi” je upoznala Tomu Panića sa kojim je dobila sina Longa, a skandalozni detalji iz njihovog privatnog života bili su glavna tema u prošloj sezoni rijalitija. Naime, on je u “Zadrugu 4” ušao bez nje i tamo je prevario sa Paulom Hublin, a prepucavanja njihovih porodica danima su se nalazila na naslovnim stranama svih novina.

Ipak, nakon završetka rijalitija, oni su se pomirili, Toma je Nadeždu zaprosio u centru Valjeva i nastavili su život daleko od očiju medija.

Ona je sada na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju na kojoj se vidi da je pustila kosu i nabacila nekoliko kilograma, te joj mnogi pišu da se prolepšala.

kurir.rs

Bonus video:

00:03

KAKVA PROMENA! Nadeždu Biljić svi pamte kao plavušu, pa se ofarbala u crveno, a sada se totalno transformisala! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track