FUDBALER KUPIO KUĆU ČEDE ČVORKA: Vlahović uživa u vili od 240 kvadrata, skockao je TIP-TOP!
Foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

OVO SU DETALJI

FUDBALER KUPIO KUĆU ČEDE ČVORKA: Vlahović uživa u vili od 240 kvadrata, skockao je TIP-TOP!

Stars -

Fudbaler Dušan Vlahović, koji je nedavno potpisao ugovor sa Juventusom, kupio je kuću na Bežanijskoj Kosi od osnivača grupe "Luna" Čedomira Rajičića, poznatijeg kao Čeda Čvorak.

S obzirom na to da fudbaler Juventusa Dušan Vlahović nekoliko godina živi i radi u inostranstvu, želeo je sebi i roditeljima da priušto oazu mira gde će uživati kada boravi Beogradu. Prema informacijama portala Nova.rs, Vlahović je sa ocem i majkom pre dve i po godine kupio kuću od 240 kvadratnih metara na Bežanijskoj Kosi koja je bila u vlasništvu osnivača grupe Luna Čedomira Rajičića.

Dušan Vlahović
foto: Profimedia

"Kada se Čeda Čvorak razveo od supruge pre tri godine, rešio je da proda nekretninu u kojoj je živeo petnaestak godina i svako ode svojim putem. Tada je svoju karintonku dao na prodaju, a među prvima i sa najboljom ponudom javili su se Vlahovići“, otkriva jedan fudbalerov prijatelj.

Vlahović je sa roditelja kuću renovirao skoro iz temelja, pa je u taj užitak uloženo bukvalno koliko ih je koštala i nekretnina.

"Iako je kuća bila sređena i moderno opremljena, fudbaler i njegovi roditelji želeli su da je udese po svom ukusu. Dosta novca su uložili u renoviranje i skockali je baš onako kako su zamislili", rekao je izvor.

Čeda Čvorak
foto: Kurir

Kurir.rs/Nova

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja