TEI TAIROVIĆ PRETE ZBOG JEDNE PESME: Pevačica na meti žestokih napada fanova iz Bugarske i Makedonije! EVO KAKO SE PRAVDA!
Foto: Printscreen/Instagram

devojče od bugarče ili makedonče!?

TEI TAIROVIĆ PRETE ZBOG JEDNE PESME: Pevačica na meti žestokih napada fanova iz Bugarske i Makedonije! EVO KAKO SE PRAVDA!

Stars -

Tea Tairović doživela je veliku neprijatnost. Njoj stižu mnogobrojne pretnje, ljudi iz Bugarske i Severne Makedonije, i to zbog izvorne pesme.

Tea Tairović
foto: Printscreen/Instagram

Kako Kurir saznaje, Tea je bez ikakve zle namere, podgrejala višegodišnji sukob između Bugara i Makedonaca i to samo zbog toga što je pevajući pesmu "Makedonsko devojče", jednoj devojci otpevala "devojče od Bugarče" umesto "makedonče", što je izazvalo opšti haos između dve nacije, koji obožavaju Tairovićkinu muziku.

Tea Tairović
foto: Printskrin/Instagram

Ovim povodom na svom Instagramu oglasila se i sama Tea i objasnila šta se na nastupu u jednombugarskom klubu dogodilo.

- Dragi moji... otpevah ja tu prelepu pesmu tri minuta i poslednji stih sam otpevala devojci iz publike bez ikakve zle namere (niti sam upućena ko sa kim ima problem i kako to može da se tumači, ni u malom mozgu mi nije bilo). Taj što je isekao snimak nek objavi ceo video ako može. Eto, volim i Makedonce i Bugare i dabogda vas bilo milijardu. Živeli! - napisala je Tea.

Podsetimo, Kurir je pre nekoliko dana prvi objavio Tein snimak iz jedne kafane sa izabranikom koji nije poznat javnosti, ali sa kojim je razmenjivala nežnost pred svima. Taj snimak završio je na društvenim mrežama.

Tea Tairović
foto: Printscreen

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

00:09

Tea Tairović uhvaćena sa novim dečkom!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track