RASPAO BIH SE U TAKVIM SITUACIJAMA, RODITELJI MORAJU DA BUDU PRIBRANI! Sale Tropiko progovorio o RAZVODU i odnosu sa decom!
Foto: Damir Dervišagić

stavili tačku

RASPAO BIH SE U TAKVIM SITUACIJAMA, RODITELJI MORAJU DA BUDU PRIBRANI! Sale Tropiko progovorio o RAZVODU i odnosu sa decom!

Stars -

Jovana Pajić i Aleksandar Cvetković stavili su tačku na svoj brak, te su obestili javnost krajem prošle godine da su doneli odluku da se sporazumno razvedu.

Nakon dužeg perioda, Sale je progovorio o tome šta je za njega bilo izuzetno teško nakon što je sa bivšom suprugom doneo odluku o razvodu.

Jovana Pajić, Sale Tropiko
foto: Printscreen/Paparazzo lov, Damir Dervišagić

Kako pevač tvrdi, sa Jovanom je ostao u prijateljskim odnosima, prvenstveno zbog ćerki koje imaju, ali se osvrnuo i na to koliko uloga roditelja može da bude teža nakon takvih odluka, pogotovo za praznike kada su većine porodica na okupu.

"Da mi se to desi, ja bih se raspao, u takvim situacijama, mi nismo ni prvi, ni poslednji, dosta ljudi ima koji su u toj situaciji, sve je to teško", započeo je Sale u emisiji "Premijera", a onda dodao:

"Ali svako od nas mora prvo sebe da nahiri na to da je tu gde jeste, da je roditelj i da se stara o deci najnormalnije kao da se ništa ne dešava, roditelji moraju da budu pribrani", zaključuje on.

Sale Tropiko
foto: Printscreen/Premijera

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:13

SALE TROPIKO PREKINUO TIŠINU! Pevač posle razvoda od Jovane iznenadio na mrežama: Prvi put posle nekoliko godina ovo vidi iz STANA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja