EMOCIJE SU SE UGASILE, A OVAKO JE CECINA I BOGDANOVA LJUBAV CVETALA GODINU DANA Sve je bilo idilično, nisu se razdvajali, putovali
Foto: ATA images, Printscreen/Instagram, Nemanja Nikolić

neočekivano

EMOCIJE SU SE UGASILE, A OVAKO JE CECINA I BOGDANOVA LJUBAV CVETALA GODINU DANA Sve je bilo idilično, nisu se razdvajali, putovali

Stars -

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović nakon godinu dana ljubavi raskinula je vezu sa biznismenom Bogdanom Srejovićem.

Razlog je to što su emocije među njima izbledele, a njih dvoje su potvrdili da će uprkos tome što se ljubav ugasila ostati prijatelji do kraja života, te da će pamtiti sve zajedničke trenutke kojih je bilo pregršt.

1 / 6 Foto: ATA images

Ceca i Bogdan su tokom godinu dana romanse koristili svaki slobodan trenutak za zajednička putovanja, te su tako u nekoliko navrata putovali kako po Srbiji, tako i po inostranstvu.

Jedna od prvih destinacija koju su zajedno posetili bio je Kopaonik, gde su uživali sa prijateljima, a potom su zajedno bili i na Kipru, gde pevačica ima kuću.

Ceca Ražnatović, Bogdan Srejović
foto: Promo

Bogdan je Cecu jednom prilikom pratio i na nastupu, pa je tako sa njom bio u Beču, a po povratku su uslikani zagrljeni na aerodromu.

Ceca Ražnatović, Bogdan Srejović
foto: Ana Paunković, Nemanja Nikolić, Shutterstock

U Beogradu su često zajedno odlazili na večere i različite proslave, a nedavno su zajedno obeležili i rođendan Bogdanove ćerkice Iskre.

Više fotografija Cece i Bogdana koje su nastale tokom godinu dana veze možete pogledati u galeriji.

Podsetimo, Ceca i Bogdan nisu zeleli da previše komentarišu raskid koji se desio, ali jedino što su želeli jeste da potvrde ove navode:

- Više nismo u vezi, ali bićemo prijatelji do kraja života.

Bogdan Srejović, Svetlana Cecca Ražnatović, Svetlana Ražnatović, Ceca Ražnatović, raskid
foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

Očigledno su razlike postojale, a Ceca i Bogdan nisu savladali sve izazove koji su bili ispred njih, tako da je ova ljubavna priča postala samo uspomena.

Raskid nije bio buran, niti je po sredi treća osoba, već su obe strane shvatile da su emocije izbledele.

Inače, sve je češća pojava da se za raskide saznaje putem društvenih mreža, posebno kada se partneri međusobno otprate na popularnoj društvenoj mreži Instagram, ali ovde to nije slučaj. Ceca i Bogdan se međusobno prate, kao i Srejović sa članovima njene porodice.

- Kao što sam vam rekao i prošli put, sve je to nezahvalno komentarisati. Ja im se nisam mešao ni u vezu, pa neću ni u raskid. Odrasli su ljudi, ako je to njihova zajednička odluka, ja je poštujem - kratko je poručio Bogdanov otac za Kurir.

Bogdan Srejović, Miloš Srejović
foto: Instagram

Kurir.rs/I.B/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja