ŠOK OTKRIĆE KUĆNE PRIJATELJICE DRAGOJEVIĆEVA Bilja i David keširali Aleks 15.000 € da zaludi Dejana i odvoji ga od Dalile?!
Foto: Printscreen/Pink TV, Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

sve isplanirali

ŠOK OTKRIĆE KUĆNE PRIJATELJICE DRAGOJEVIĆEVA Bilja i David keširali Aleks 15.000 € da zaludi Dejana i odvoji ga od Dalile?!

Stars -

Aleksandra Nikolić navodno je dobila 15.000 evra od Dragojevića da zavede Dejana i da mu skrene misli od Dalile Mujić, za kojom je lud uprkos njenim silnim poniženjima.

Starleta koja je nedavno ušla na imanje u Šimanovcima pre samog ulaska u „Zadrugu 5“ posetila je Veternik, gde se našla s majkom i bratom aktuelnog zadrugara. Iako je u početku mislila da oni samo hoće da pričaju s njom i da mu preko nje pošalju neke savete i poruke, ostala je zatečena kada su navodno izvadili keš.

Dalila Dragojević
foto: Printscreen

Oni su joj navodno bez ustezanja, prenosi Rijaliti/Republika, ponudili novac i to novac koji bi malo ko u današnje vreme mogao da odbije.

- Ona ćerku skoro da i ne spominje, samo Deju i Davida. Kaže da su oni njena dva oka. Kada ih ja Dalila rastavila, ona je osedela i dobila bore preko noći. Taj stres kakav je ona imala niko nije imao. Plakala je mesecima zbog toga što njen mali dečak, kako ona zove Dejana, nije pored nje. Ona je sve ove godine otkako su rastavljeni, a to je oko pet godina, smišljala plan kako da odvoji Dejana od Dalile. Bile su u igri i vradžbine i sve živo, ali nije palilo. Jednostavno, bili su daleko da bi mogla da utiče na njihov brak. Sada kada se desilo ovo s Carem, ova javna prevara, Biljana je mislila da je kraj nevoljama i da se Deki osvestio koga ima pored sebe. Nažalost, nije bilo tako. On je počeo da se ponižava i prihvatio je čak i kada se seksala s drugim na metar od njega - počinje izvor blizak porodici Dragojević, koji je uz njih sve vreme dok prolaze agoniju i haos.

Njihova kućna prijateljica otkriva kakav su plan smislili nakon svega.

- Majka više nije mogla da gleda Dejana kako balavi i plače za Dalilom, neće da čeka da on sebe, nedajbože, ubije ili ubije nju. Ona je pričala sa Davidom o tome da je vreme da uzmu stvar u svoje ruke i zauvek se reše neželjene snajke. Oni se vode onom da se klin klinom izbija. Kako je Dejaniranije komentarisao da je Aleks lepa, Biljana je nju uzela kao oružje za rastavljanje Dejana od Dalile. Čim su čuli da ona ulazi ponovo da bude zadrugarka, nisu časili ni časa. Našli su njen kontakti, zvali je da hitno dođe kod njih da pričaju o Dejanu. Aleks je imala obaveze u Novom Sadu, te je svratila i do Veternika da vidi šta Bilja i David hoće. Oni su joj dali 7.500 evra odmah, a ostatak će dobiti čim izvrši zadatak i razdvoji Dejana od Dalile. Pare koje je Aleks uzela uključujui s*ks, koji je već imala s Dejanom

Biljana i David presrećni zbog Aleks!

David i Biljana Dragojević, brata i majku Dejana, presrećni su što Dejna nije više sa Dalilom, a o Aleksandri Nikolić Aleks imaju samo reči hvale.

- Sasvim drugačije sada reaguje, super je. Da li će biti snajka ili ne, to je do njega, ali vidim da blista i bitno je samo da se otrgao od svega - rekla je mama Biljana.

- Gledao sam izlaganje Dalile gde je sarkastično pričala o svemu. Navikla je da stalno bude uz nju i sada ne može da smisli sve ovo. On je presekao i opustio se. Sada je totalno hladan. Dugo mu treba da preseče, ali, kada preseče, definitivno je. Nema tu nikakvog povratka - naveo je Dragojević, Dragojević ne ispušta Nikolićku iz ruku! Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević, nakon dva dana, ponovo su legli zajedno u krevet. Oni su priz- nali koliko su falili jedno drugom, što se ubrzo ija- sno videlo. Dejan nije ispuštao Aleks iz ruku i ljubio se onako kako nije nikada sa ženom koju je najviše voleo. Ljubavni par je razmenjivao nežnosti pred punom sobom bez zadrške i uživao u međusobnom prisustvu. Da li će se ove varnice završiti intimnim odnosom, saznaćemo uskoro.

Biljana Dragojević, David Dragojević
foto: Printscreen/Zadruga

kurir.rs/rijaliti/s.telegraf/republika.rs

Bonus video:

00:14

DALILA I DEJAN ĆE MORATI BEZ JEDNOG U ZADRUZI 5: Dragojevići ulaze u rijaliti, a evo od koga su se OPROSTILI! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track