00:26

Ana Korać nosi skupoceno krzno, a od cene će vam se zavrteti u glavi!

EKSTRAVAGANTNO

KORAĆEVA U KRZNU OD ČIJE CENE ĆE VAM SE ZAVRTETI: Starleta od glave do pete u markiranom, noć u HOTELU gde uživa KOŠTA BRDO PARA!

Stars -

Starleta Ana Korać definitivno zna da zaintrigira luksuznim životom, a ovaj put se od glave do pete obukla u poznati brend.

Bivša rijaliti učesnica pored skupocenih automobila, luksuznih destinacija, ekskluzivnih hotela i kafića, voli da uživa i u markiranoj odeći koja košta previše.

Sada je na Instagram objavila fotografiju na kojoj pozira u luksuznom odelu, a cena je paprena. Inače, ona je odsela u hotelu na Kopaoniku gde noć košta oko 25.000 dinara.

Naime, Koraćeva je za čizme izdvojila 1.370 funti (190.000 dinara), a za duks od vizonovog krzna 25.700 dolara (2.643.000 dinara). Na sve to, starleta je ponela i torbu u vrednosti od 5.200 dolara (535.000 dinara).

Inače, šuška se da Ana voli da nosi stvari koje nisu original. Ona je jednom prilikom raskrinkana zahvaljujući nemačkom Instagram profilu "Munichwristbuster" koji se bavi lovom na lažnjake. Oni su, podsetimo, objavili njenu fotografiju sa lažnim satom "Rolex" čija je cena oko 9.000 evra. Ipak, ova stranica tvrdi da boja njenog sata nije ista kao na originalu i da je to dovoljno da se shvati da je u pitanju lažnjak.

Ana Korać
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:13

Ana Korać otišla kući u Ivanjicu, pokazala porodični dom!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track