IMAO JE 16 GODINA U ZVEZDAMA GRANDA, SVI SU MU PREDVIĐALI BLISTAVU KARIJERU! Puvkao se u drugi svet, a evo kako sada izgleda!
Foto: Printscreen

da li ga se sećate?

IMAO JE 16 GODINA U ZVEZDAMA GRANDA, SVI SU MU PREDVIĐALI BLISTAVU KARIJERU! Puvkao se u drugi svet, a evo kako sada izgleda!

Stars -

Pevač Dušan Svilar osvojio je srca publike tokom takmičenja "Zvezde Granda", gde je osvojio prvo mesto.

Baš zbog takvog rezultata očekivana je njegova dominacija na toj muzičkoj sceni u godinama koje su usledile ali potvrdilo se staro nepisano pravilo da pobednici takmičenja ne ostvaruju karijere poput nekih drugih finalista iz iste sezone.

Dušan Svilar, Zvezde Granda
foto: Dado Đilas

Pitajte Baneta Mojićevića, koji je pobedio u prvoj sezoni ali nikada nije primirisao slavi jedne Tanje Savić ili čak Slavice Ćukteraš, baš kao što su Dušanove kolege iz treće sezone Radmila Manojlović i Milan Stanković godinama beležili najveću popularnost od svih Zvezda Granda do tada. Doduše, predivno vaspitan i muzički drugačije orijentisan Dušan Svilar kao da nikada nije ni želeo da pođe tim putem već su ga od početka zanimale druge stvari.

Ove godine navršiće se tačno petnaest leta otkako je tenor iz Subotice trijumfovao u "Zvezdama Granda" i mnogi se pitaju u kom smeru se danas kreće njegova karijera. Dušanu, čini se, prija što nije u središtu medijske pažnje a u toj poziciji može da uživa kao član Pozorišta na Terazijama u kojem je krajem prošle godine dobio stalno zaposlenje, rezultovano višegodišnjim angažmanom na toj sceni.

- Velika mi je čast što sam postao član stalnog ansambla u pozorištu. Još 2019. godine je počela moja saradnja sa njima kada sam dobio da tumačim ulogu Fantoma iz opere u istoimenom mjuziklu. Trebalo je to da bude prirodni put koji se desio što se tiče mene, jer sam ja uvek bio posvećen muzičko scenskom žanru, bez obzira da li je to opera, opereta ili mjuzikl, pored naravno koncertnog izvođenja - izjavio je nedavno Svilar, o kome je poznato i da je godinama nastupao na našem najvećem dečjem festivalu "Vitezovo proleće".

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:07

Subotićka i Matorina bivša se ne razdvajaju: Izašle zajedno u provod a napali ih hejteri

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja