03:50

Vladan Savić iz Mega benda ispričao kako je za dva mega hita mislio da su bezveze pesme!

bila bi to greška karijere

SRPSKI PEVAČ ISPRIČAO KAKO JE ZA DVA MEGA HITA MISLIO DA SU BEZVEZE PESME! Jednu nije hteo da peva, a druga čamila mesecima u autu

Stars -

Vladan Savić frontmen je jednog od najangažovanijih bendova kod nas - Magla benda. A oni spajaju emotivnu muziku sa modernim ritmom. Za Kurir televiziju u emisiji Puls Srbije govorio je frontmen grupe Magla benda Vladan Savić.

Magla bend
foto: Kurir televizija

Njihove pesme su brzo postale himne današnjih ljubavi i veza. Najnovija pesma "Da li bi me volela" je balada o ljubavi koja opstaje uprkos manama koje svi imamo.

- Veliki sam emotivac, ja sam devica u horoskopu. Osećam sve tekstove, koji su pisali naši tekstopisci. Kad krenem da pevam pesmu, ko god čuje pesmu - odreaguje. Sa rođenim bratom sam sedeo i pokušao da mu objasnim emosciju. Poznati hit "Samo se noćas pojavi" se meni uopte nije ni svidela, onda Jelena Trifunović je napisala tekst i ja kao "Jeco, ti misliš da je ova pesma super". Uđem u studio i krenem da pevam refren i osetim to nešto. Isto tako se desilo i sa pesmom "Da li bi me volela" - rekao je u Pulsu Srbije na Kurir televiziji frontmen grupe Magla benda Vladan Savić.

Magla bend
foto: Kurir televizija

Isto to se deilo i sa novom pesmom "Da li bi me volela".

- Pesma "Da li bi me volela" je bila kod mene u autu mesec, dva slušao sam je pa nisam. I onda sam rekao "što ne bih probao". Nije to meni bila nešto interesantna pesma. Kada sam ušao u studio znao sam - rekao je Vladan Savić iz Magla benda.

Dok budete slušali ovu pesmu, setićete se zašto volite, šta ste sve prošli sa partnerom i koliko je ljubav lepa kad prihvatite jedno drugo kakvi ste zaista. Podsetimo, Magla bend je srpski muzički sastav formiran u Beogradu. Članovi Magle benda su Vladan Savić, Miodrag Cvjetan - Mića, Milan Tanasijević i Darko Trojanović. Bend je slavu stekao pesmom Samo se noćas pojavi, koja se nalazila na prvom mestu na više muzičkih lestvica u Srbiji i regionu, nakon čega je usledio hit Neprijatelj sa pevačicom Natašom Bekvalac.

Magla bend
foto: Kurir televizija

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

01:21

DUGO SE SPEKULIŠE U KAKVOM JE ODNOSU SA SUPRUGOM! Vladan iz Magla benda STAVIO TAČKU na nagađanja: Ovo je ISTINA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track