VESNA I ĐOLE OTKRILI KAKO SU SE SMUVALI! Završili u hotelskoj sobi i pre nego što su bili zajedno, a evo kad je shvatio da je VOLI
Foto: Pritnscreen

ljubav koja traje 20 godina

VESNA I ĐOLE OTKRILI KAKO SU SE SMUVALI! Završili u hotelskoj sobi i pre nego što su bili zajedno, a evo kad je shvatio da je VOLI

Stars -

Vesna i Đole Đogani pričali su na temu ljubavi, te gledaocima Pink televizije otkrili nove detalje iz svog privatnog života.

Kako svoju ljubav neguju već dve decenije, sam početak njihove veze bio je pod budnim okom javnosti.

Vesna Đogani, Đole Đogani
foto: ATA Images

- Bili smo u Svašjcarskoj, ja sam skromna devojka, ja sve preko... (smeh) Posle nekog nastupa, bio je problem oko soba u hotelu, smeštaj je bio prepunjen i morali smo da spavamo u istoj sobi - priča Vesna, a Đole dodaje:

- Mi tada nismo ni bili par, samo smo sarađivali - kaže denser.

- Posle te noći, ništa se konkretno nije desilo, međutim, ja sam ujutru kad sam se probudila videla da se ta naša energija poklapa, shvatila sam koga imam pored sebe - ističe Vesna, a Đole je otkrio kada je shvatio da je ona žena njegovog života:

- Shvatio sam onog momenta kada je zatrudnela, tada sam shvatio da je ona žena mog života. Kada sam to saznao, zaljubio sam se i počeo sam ozbiljno da razmišljam o svemu tome, jer to je bio momenat koji je meni kao čoveku i muškarcu dao neku snagu da idem dalje i otvorim novo životno poglovalje - zaključuje Đogani u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

Vesna Đogani, Đole Đogani
foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:12

ZIMSKE ČAROLIJE MILJKOVIĆ-ĐOGANI: Luna i Marko izveli ćerku Miju u šetnju po PRVOM SNEGU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track