00:06

Ana Sević gradi bazen u luks domu na Vračaru

ŠIROKO

ANA SEVIĆ GRADI BAZEN U LUKS DOMU NA VRAČARU! Ne smiruje se u osmom mesecu trudnoće: Muž joj ispunio želju! (VIDEO)

Stars -

Pevačica Ana Sević je na pragu devetog meseca trudnoće, ali je to ne spračava da bude aktivna i nadgleda radove u luksuznom domu na Vračaru u kojem živi sa suprugom Danijelom.

Ana Sević
foto: Printscreen/Instagram

Detalje iz svog života Sevićeva često deli sa pratiocima na društvenim mrežama, a osim što se na njoj mogu videti skupoceni delovi garderobe i kreme koje koštaju više stotina evra, ovog puta se pohvalila prostorijom koju gradi po sopstvenoj želji.

Ana Sević
foto: Printskrin/Instagram

Naime, ona je pratiocima na Instagramu otkrila da je u toku pravljenje bazena u porodičnom domu na Vračaru.

- Ana je oduvek želela da ima sopstveni spa centar u domu, a ovo će biti dobar korak ka tome. Kada je izrazila želju da naprave bazen, a onda možda dodaju i saunu Danijel se složio. Ipak, kako on puno radi, Ana je ta koja vodi računa o svemu i dogovara kako će izgledati prostorija u kojoj će uživati, kaže naš izvor a objava pevačice dovoljno govori da su uzbuđenje i nestrpljivost, da radovi budu gotovi, i više nego prisutni. Pogled iz ove prostorije je takođe zlata vredan jer se pruža na grad kroz stakleni zid.

Ana Sević
foto: Printskrin/Instagram

U ovom luksuznom zdanju Ana živi sa Danielom sa kojim čeka dečaka i ćerkicama Senom i Lorenom, koju ima sa pevačem Darkom Lazićem iz prvog braka.

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

00:25

Ana Sević pokazala kako izgleda njen dom za praznike

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track