02:51

Sara Jo odgovorila Aci Lukasu na prozivke: Videćemo ko je kako spremio nastup

bez dlake na jeziku

SARA JO ODGOVORILA ACI LUKASU NA PROZIVKE Videćemo ko je kako spremio nastup ako ne zna ko sam upoznaće me BUKTI RAT ZA EVROVIZIJU

Stars -

Nataša Bekvalac pružila je podršku Sari Jo za pesmu Evrovizije. A kako je Sara Jovanović rekla, tu podršku od Bekvalčeve dobijala je kroz celu svoju karijeru.

- Baš mi je drago što je i dalje tu kroz moj razvojni put. Onda zna da sa moje strane postoji neverovatno poštovanje i ljubav - rekla je Sara Jo za Kurir televiziju.

Sara Jo
foto: Kurir Televizija

Kod je Nataša Bekvalac podržava Aca Lukas govori da ne zna ko je Sara Jo i da ne bi bila dobar predstavnik Srbije na Evroviziji.

Sara Jo
foto: Kurir Televizija

- Upoznaćemo se, ako nismo imali prilike do sad,ako nije upoznat u vezi sa mojim radom, biće mi drago da se upoznamo. Mislim da je on ozbiljna veličina, muzičar koji uspeva toliko godina da zadrži svoju pobliku ne samo zbog svog talenta, već i vrlo specifične emocije koju nosi u sebi i sa kojim se posistovećuju ljudi - rekla je Sara Jo.

Sara Jo
foto: Kurir Televizija

A Sara je odgovorila i ko ima veću šansu za pobedu za pesmu na Evroviziji- ona ili Lukas.

1 / 6 Foto: Kurir Televizija

- Pa, videćemo ko je bolje spremio nastup. Naravno da je fokus prvobitno na pesmi, ali verujem da je bitan faktor i vizuelni identitet - rekla je Sara Jo.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track