BLIZANCI DISKVERD U POHODU NA SRBIJU: Kupuju stan u Beogradu na vodi, Dara i Jana PRVE KOMŠINICE!
Foto: Profimedia

otkrivamo

BLIZANCI DISKVERD U POHODU NA SRBIJU: Kupuju stan u Beogradu na vodi, Dara i Jana PRVE KOMŠINICE!

Stars -

Braća blizanci Din i Den Katen, osnivači čuvene modne kuće Diskverd, ponovo borave u Beogradu. Pored provoda u jednom poznatom noćnom klubu, oni su svoj boravak u Beogradu iskoristili i kako bi svoje poslovanje proširili i u našoj zemlji.

Ilma Karahmet
foto: Kurir

Kako Kurir saznaje, oni su sa svojim saradnicima posetili Beograd na vodi, sa kojim su oduševljeni i gde bi želeli da otvore svoju flegšip prodavnicu, gde bi se prodavala garderoba sa njihovim potpisom.

dsquared2, Din Katen, Den Katen
foto: Profimedia

Osim toga, oni su razgledali i stanove u Kuli Beograd, jer ih taj deo Beograda podseća na Milano, gde već imaju nekoliko nekretnina, pa ne bi trebalo ni da čudi ukoliko se braća odluče za kupovinu nekretnine na jednoj od najskupljih lokacija u našoj prestonici, s kojom su oduševljeni, a gde su stanove već kupili pevačice Jana Todorović i Dara Bubamara.

Kula Beograd
foto: printscreen

Din i Den su inače, smešteni u jednom luksuznom hotelu u centru Beograda, a za vikend su, s obzirom da je naša prestonica širom sveta poznata po odličnom noćnom provodu, braća blizanci, rodom iz Toronta, uživali u jednom noćnom klubu.

Podsetimo, braća blizanci iz Kanade, započeli su svoj modni put u Njujorku 1984. Osam godina kasnije, kanadski dvojac preselio se u Italiju sa svojim ciljevima usmerenim na stvaranje svog brenda. Kultni brend koji su osnovali, predstavlja globalno prepoznatljivu mešavinu kanadske ikonografije i progresivnog italijanskog stila još od njihove prve revije 1995. godine.

ilma Karahmet
foto: Kurir Televizija

Nose ga svi – od slavnih ličnosti kao što su Leni Kravic, Madona i Rijana do skandinavskih influenserki koje svakodnevno podižu lestvicu kada su u pitanju stil i potraga za novim autfit idejama. Brend je poznat po kolekcijama koje se poigravaju sa elementima pop kulture, besprekorno spajajući naizgled nespojive teme.

Oni su prvi put su posetili Beograd 2013. godine, kao saradnici popularne pevačice Bijonse, za čiju turneju su kreirali kostime.

ilma Karahmet
foto: Kurir Televizija

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

14:31

Ilma Karahmet o nastupu na proslavi svetskih dizajnera

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track