GOLE SLIKE FOLKERA I NJEGOVE ŽENE U KADI NAPRAVILE HAOS: Ljuba i Katarina zaronili u PENU i sve pršti od LJUBAVI (FOTO)
Foto: ATA Images

DAN ZALJUBLJENIH

GOLE SLIKE FOLKERA I NJEGOVE ŽENE U KADI NAPRAVILE HAOS: Ljuba i Katarina zaronili u PENU i sve pršti od LJUBAVI (FOTO)

Stars -

Način na koji su folk pevač Ljuba Perućica i njegova supruga Katarina Kolozeus jedno drugom čestitali Dan zaljubljenih iznenadio je mnoge na mrežama.

Na fotki koja se pojavila na Instagramu, Perućica je golišav u kadi punoj pene, a na grudima mu leži supruga, takođe kao od majke rođena.

Mnogo je važnije da se svakoga dana osećate srećno i voljeno, da ste uvek nasmejani i zaljubljeni i da se u nečijem zagrljaju osećate sigurno i spokojno, baš kao ja u njegovom - napisala je Katarina.

Podsetimo, u javnosti je poznato da Ljuba sa sobom uglavnom vodi svoju suprugu Katarinu Kolozeus kako na slavlja na kojima je pozvan kao gost, tako i na nastupe. Kako je supruga popularnog pevača ranije isticala, ona ne ide na njegove nastupe kako bi ga kontrolisala nego zato što i sama mnogo voli dobar provod.

- Za moj stajling, kao i skoro uvek, zadužena je moja supruga Katarina , koja večeras nije sa nama jer nije. Šalim se, išli smo prošle nedelje zajedno na proslavu, iskoristili smo bonus zajedničkih izlazaka za ovaj mesec. Ne može baš uvek da ide sa mnom, ne bi bilo normalno.

Ljuba Peručica
foto: Printscreen

kurir.rs

Bonus video:

02:03

ŽENA LJUBE PERUĆICE JE PRAVA BOMBA! Tajno je slikali GOLU u tržnom centru, a sad pevač ŠOKIRAO IZJAVOM o njenom oblačenju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track