00:56

Đani nije verovao da će ove tri pesme biti hitovi! Hitmejkerima ponudio ozbiljnu ponudu!

ŠOK!

ZA OVE TRI PESME ĐANI NIJE VEROVAO DA ĆE BITI HITOVI! Kad su izašle niko ih nije slušao, a onda bum! JAVNO DAO NEODOLJIVU PONUDU!

Stars -

Radiša Trajković Đani izaziva pažnju gde god se pojavi, što svojom vedrom prirodom, ali i šaljivim komentarima, a pre svega pesama.

Ne krije da mu godi kada se, kako kaže, neka njegova pesma "povampiri", a za nekoliko mega hitova nije verovao da će postati toliko popularne pesme.

Radiša Trajković Đani
foto: Kurir Televizija

- Pesma "Daj mi malo vremea", recimo, postao je ozbiljan hit. Pa tu je i pesma "Sam sam", "Ta žena", to su sve pesme koje su se vratile. A recimo tada nisu bile slušane uopšte, to su bile 2000. godine i 2001. godina. Svakih 6,7 meseci se po jedna pesma povampiri - rekao je Đani za Kurir televiziju.

Onda je Đani javno dao ponudu kompozitorima i hitmejkreima da nudi ozbiljnu sumu novca za hit.

Radiša Trajković Đani
foto: Kurir Televizija

- Nestašica je pesama. Svi nešto kao "hit, hit". Evo, javno kažem svima, ozbiljnu cifru dajem neka mi neko da hit. A ne ono obeća hit, evo ti lova. Nije proišla pesma, nema ništa - bio je iskren Đani za Kurir televiziju.

Radiša Trajković, poznatiji pod nadimkom Đani, je srpski folk pevač. Rođen je 1973. godine u Prištini.

Poznati su njegovi albumi: – „Ta žena“ (1998); – „Ulica je moj dom“ (1999); – „Otišla si, e pa neka“ (2000); – „Neka pati žena ta“ (2001); – „Druga dva“ (2003); – „Sve mi tvoje nedostaje“ (2005); – „Balkanac“ (2007); – „Još te sanjam“ (2010), kao i duet sa Stojom „Biću tvoja“(1999). Pročitaj više na: https://www.biografija.org/muzika/radisa-trajkovic-dani/

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

02:34

Đani priznao javno pred kamerama da Slađi ništa nije kupio za Dan zaljubljenih! Imao je dobar razlog!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track