PRE MENE JE IMAO NEOZBILJNE VEZE: Anastasija više nije sa Đorđem, a ovako je govorila o njihovoj LJUBAVI, spomenula i LJUBOMORU
Foto: Zorana Jevtić

nemaju vremena jedno za drugo

PRE MENE JE IMAO NEOZBILJNE VEZE: Anastasija više nije sa Đorđem, a ovako je govorila o njihovoj LJUBAVI, spomenula i LJUBOMORU

Stars -

Pevačica Anastasija Ražnatović raskinula je vezu sa dečkom Đorđem Kuljićem nakon pet godina zabavljanja. Kao razlog raskida, navodi se njihova razdvojenost, ali i to da je par okončao vezu "sporazumnim" putem.

Raskid je stvar zajedničkog dogovora Anastasije i njenog dečka, a pošto nema reči o postojanju trećih osoba - Anastasija i Đorđe su se krajnje prijateljski razišli. Ovim povodom, Anastasija neće davati druge izjave za javnost.

Kako Kurir saznao od izvora, u dupleksu na Dorćoli, gde je par živeo, od sad će živeti Đorđe, dok se Anastasija preselila kod mame Cece Ražnatović.

Anastasija je jednom prilikom istakla da nije ljubomorna jer je Đorđe pre nje imao samo neozbiljne veze.

Anastasija Ražnatović, Đorđe Kuljić
foto: Nemanja Nikolić

– Imam sreću da sam momcima bila prva ili druga devojka, tako da nisam razmišljala o bivšim devojkama. Oni su svi stariji bili od mene, moj sadašnji dečko je stariji devet godina od mene. Nisam imala na šta da budem ljubomorna, sve je to bilo neozbiljno pre mene – rekla je ranije Ražnatovićeva, dok je bila u ljubavi sa Đorđem.

Anastasija Ražnatović
foto: Nemanja Nikolić

kurir.rs

Bonus video:

00:58

Anastasija Ražnatović pravi pitu s mesom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track