07:09

Anastasija Buđić nakon razvoda izgleda nikad bolje: Spremna da ponovo uplovi u brak!

hrabra i otvorena

ANASTASIJI ANA IVANOVIĆ PREOTELA DEČKA! Pevačica nakon prekida ljubavi izgleda NIKAD BOLJE: Otvoreno priznala SPREMNA JE ZA BRAK!

Stars -

Anastasija Buđić, bivša modelsica, u žiži javnosti našla se kada joj je slavna teniserka Ana Ivanović preotela dečka Marka Stilitana.

Mediji su pisali i da je ljubav Ane i Marka bila je toliko jaka da su umalo otišli pred oltar. Ipak, putevi su im se razišli i danas nisu u kontaktu.

Ana Ivanović
foto: Screenshot/RTL

Anastasija je nakon toga odlučila da se uda za narko-bosa, a posebno je bilo propraćeno njeno venčanje "iza rešetaka".

Danas je sveže razvedena, a mnogi se slažu da izgleda bolje nego ikad u životu.

Anastasija Buđić
foto: Kurir televizija

Anastasija je bila gost "Pulsa Bara" sa čuvenom astrolooškinjom i numerološkinjom Ružicom Kralj, koja joj je predvidela sjajnu budućnost.

- Jesi se sada razvela, ali te čeka i drugi brak i deca, uskoro ćeš se ostvariti i kao majka - prognozirala joj je Ružica Kralj.

- Oberučke ću prihvatiti i decu i novi brak ako se ukaže prilika za to, spremna sam da uplavim u brak ponovo - otkrila je Anastasija.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

00:06

Ražnatovićka okrenula novi list: Anastasija se posle raskida vratila kod Cece, pa se posvetila ovome!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track