TRANSFORMACIJA OD 3.700 €! Ermina Pašović pokazala novo LICE, a napravila je još jednu PROMENU! Sada je jedva prepoznaju (FOTO)
Foto: Printscreen/Pink

DRUGAČIJA

TRANSFORMACIJA OD 3.700 €! Ermina Pašović pokazala novo LICE, a napravila je još jednu PROMENU! Sada je jedva prepoznaju (FOTO)

Stars -

Rijaliti zvezda Ermina Pašović iznenadila je mnoge kada je operisala nos i kapke, budući da nikada nije bila jedna od onih zadrugarki koje su govorile o estetskim korekcijama.

U skladu sa ovom promenom, Ermina je donela odluku da još malo poradi na sebi, te je promenila i frizuru.

Naime, Pašovićeva je svoju dugu kosu skratila do ramena, dok je smeđu boju kose osvežila plavim pramenovima.

Ermina Pašović
foto: Printscreen/Instagram

"Odlično ti stoji", "Vau, kakva promena", "Vala, spremna za zadrugu", "Samo napred, lutkice, samo radi na sebi", nizali su se komentari podrške.

"Ja sam osoba koja se plaši igle. Zato nisam se nikad usudila bilo šta da radim na sebi, bila sam na više klinika, ali me niko nije ubedio... Verovali vi meni da bol osetila nisam, ni dan danas mi nije jasno kako. Nakon 7 dana su mi izvađeni tamponi i 4 mala konca, ni to ne boli nego je olakšavajući jer mozete da dišete kroz nos. Modra sam bila malo i to 3. dan, a spalo je 5. dan. Cena nosa je 3.000 evra, a kapci od 700 do 900 evra", istakla je ona.

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

12:43

MISICA SE VRATILA U RIJALITI! Nikad lepša spremna da napravi KARAMBOL, Ivan i Ksenija ništa ne progovaraju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track