NIKOLIJIN OTAC JE HTEO DA ME ŽENI! Šokantne TAJNE sukoba koji je tresao JUGOSLAVIJU: Zorica Brunclik dokrajčila Vesnu Zmijanac!
Foto: Damir Dervišagić

nije bilo zle krvi

NIKOLIJIN OTAC JE HTEO DA ME ŽENI! Šokantne TAJNE sukoba koji je tresao JUGOSLAVIJU: Zorica Brunclik dokrajčila Vesnu Zmijanac!

Stars -

Osamdesetih godina najzapaženiji par na estradi, bili su Vesna Zmijanac i Miroljub Aranđelović Kemiš. Ipak, brak im je potrajao kratko, a kako Kemiš kaže, čim je upoznao Zoricu, odlučio je da na brak sa Vesnom stavi tačku. Nije bilo prevare, ali ni zle krvi.

Vesna Zmijanac, Dva jelena
foto: Ivan Stanivukovic Zeka

Ipak, Zorica Brunclik o Vesni Zmijanac u nekoliko svojih intervjua iznela je šokantne detalje:

- Moja porodica i ja smo pre 25 godina mnogo plakali zbog Vesne. Tada je ona na mojoj grbači napravila startnu poziciju da uđe u svet poznatih. Upoznala sam je kao pevačicu koja je pevala po vašarima i imala samo dve pesme. Onda je upoznala Kemiša, za njega se udala. Ja sam im čak bila na svadbi, nosila poklon. On joj je dao prelepu pesmu "Nevero moja", a ubrzo su se razveli - kaže Zorica koju je godinama pratio glas da je Vesni preotela Kemiša.

Zorica Brunclik
foto: Printscreen/Premijera

Zorica Brunclik o Vesni Zmijanac danas govori samo najbolje i njih dve imaju korektan odnos, ali je svojvremeno u jednom intervjuu koleginici zadala bolan udarac:

- Mene su svi hteli da žene i svi su hteli decu da im rađam, do Jovanovića, koji "gol dade" Vesni Zmijanac - rekla je, a prenos "Svet".

Do pomirenja ljutih rivalki došlo je 2014. godine, a Vesna je čak bila gost na Zoričinom koncertu. Tada je objasnila da među njima nikada nije bilo zle krvi:

- Mi se nikad nismo posvađale, žustrih reči nije bilo. Jednostavno smo prestale da pričamo. Prošlo je 30 godina i ne želim da sada govorim zašto je do toga došlo.

Vesna Zmijanac
foto: ATA Images

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

03:04

Vesna Zmijanac otkrila ISTINU O NJENOJ KOSI i mogućem povlačenju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja