NOVI DETALJI AGONIJE U PORODICI NAJBOLJE STRELKINJE SVETA: Zet Jasne Šekarić skuplja pare da dođe u Srbiju i bori se za ćerku!
Foto: Privatna Arhiva

HAOS

NOVI DETALJI AGONIJE U PORODICI NAJBOLJE STRELKINJE SVETA: Zet Jasne Šekarić skuplja pare da dođe u Srbiju i bori se za ćerku!

Stars -

U javnosti je kao bomba odjeknula vest da je Lea Šekarić, ćerka Jasne Šekarić, pobegla iz Egipta od svog muža Sajeda Abubakra, poznatijeg kao Mado King, i sa sobom povela ćerku Sofi.

Jasna Šekarić, Lea Šekarić
foto: Printscreen/Instagram

On se obratio srpskim medijima i izjavio da su Lea i njena majka Jasna na prevaru ukrale njegovo dete, jer mu je partnerka rekla da vodi ćerku da vidi baku. On je potpisao dozvolu na 15 dana, ali mu je supruga kasnije rekla da se više ne vraća za Egipat, što je di-džej protumačio kao otmicu deteta.

Navodno, Mado King već danima ne zna ništa o detetu i na sve načine pokušava da stupi u kontakt s Leom, za koju tvrdi da mu je uzela sav novac i da zbog toga nema sredstava da angažuje advokata, kao i da će uskoro morati da napusti stan, jer nema čime da ga plati.

Jasna Šekarić, Lea Šekarić
foto: Printscreen/Instagram

Ipak, kako Kurir saznaje, Sajed je već počeo da sakuplja novac kako bi što pre došao u Srbiju i nastavio pravnu borbu za svoju ćerku. Njemu su se već javili prijatelji, koji će mu "pomoći da povrati ćerku, za koju je posebno vezan i zbog koje mu se pogoršalo i zdravstveno stanje".

Za to vreme, ni Lea ni njena majka ne žele da komentarišu novonastalu situaciju i ističu da su angažovale advokate i da je to ozbiljna stvar.

Podsetimo, Jasna se 29. novembra pohvalila na Instagramu da je postala baka i da je njena ćerka Lea rodila ćerku u Egiptu, gde se i ona tada nalazila. Iako egipatski državljanin tvrdi da je s Leom u braku, njena majka je u jedinoj izjavi koju je dala rekla da je njena ćerka živela u vanbračnoj zajednici. Zbog čega je došlo do ovakve situacije, nije poznato.

- Zahvaljujem na interesovanju, ali ne želim ništa da komentarišem, imajte razumevanja - poručila je nekadašnja učesnica "Zadruge" za srpske medije.

Lea Šekarić, Jasna Šekarić
foto: Printscreen

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

01:30:45

SCENIRANJE 26.12.2021. MAJA NIKOLIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja