SVI PRIČAJU O SVADBENOJ TORTI PETRA GRAŠA I HANE HULJIĆ! Mladenci na udaru kritika: Mora da se ŠALITE (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/dinoradja_official

ceremonija

SVI PRIČAJU O SVADBENOJ TORTI PETRA GRAŠA I HANE HULJIĆ! Mladenci na udaru kritika: Mora da se ŠALITE (FOTO)

Stars -

Pevač Petar Grašo i njegova 14 godina mlađa izabranica Hana Huljić zakleli su se na večnu ljubav u crkvi Svetog Dominika u Splitu.

Nakon crkvenog venčanja upriličeno je i svadbeno slavlje u tamošnjem restoranu, gde je sve bilo spremno po želji i afinitetima mladenaca.

Svečanoj ceremoniji sklapanja braka prisustvovali su samo najuži članovi porodice, među kojima su bili njihovi roditelji - Vjekoslava i Tonči Huljić, te Zoran i Snježana Grašo. Petrova sestra Buga sa porodicom, Hanin brat Ivan, mama i sestre Vjekoslave Huljić i venčani kumovi.

Petar Grašo
foto: Printscreen/Instagram

Fanovi su pomno pratili svaki korak mladenaca koji nisu skidali osmeh sa lica. A budnom oku obožavatelja nikako nije mogla da promakne svadbena torta, koja je po mišljenju mnogih, sasvim obična, bez ikakvog detalja, te da se gotovo ne može ni zaključiti da je to zapravo svadbena torta.

I dok pojedini mladenci naručuju tortu na tri, pet i sedam spratova, njih dvoje su se odlučili za skromniju varijantu, te su imali sasvim običnu tortu, koja je po mišljenju fanova potpuni promašaj.

"Čekaj, ovo je svadbena torta? Ne, ne, mora da se neko šali", napisao je jedan od korsnika Instagrama.

Petar Grašo
foto: Printscreen/Instagram

Inače, Hana je blistala u beloj venčanici koja je imala po sebi ruže, dok je Grašo nosio crno elegatno odelo. I dok je sve odisalo elegancijom, torta je na iznenađenje mnogih bila sasvim jednostavna.

Petar Grašo, Hana Huljić
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

04:02

Petar Grašo otkrio šta misli o Tončiju Huljiću: On je jedan brilijantan čovek!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja