LUKASOVA SNAJKA JE VATRENA CRNKA, A SIN BIVŠI TAKSISTA: Evo svih detalja o GALA SVADBI
Foto: Printscreen

svadbena zvona

LUKASOVA SNAJKA JE VATRENA CRNKA, A SIN BIVŠI TAKSISTA: Evo svih detalja o GALA SVADBI

Stars -

Sin folkera Ace Lukasa, Lazar Vuksanović, verio je devojku Anu koja je u drugom stanju. Njih dvoje planiraju da naprave gala proslavu kojoj će prisustvovati mnoge javne ličnosti, a iako ne vole da se eksponiraju u javnosti, mnogi komentarišu da je pevačeva snajka i te kako lepa.

Lazar Vuksanović, Aca Lukas
foto: Nemanja Nikolić, Ana Paunković

Vuksanović je juče verio Anu. Lukasov sin je objavio fotografiju s devojkom ispod koje je stavio emotikon srca i prstena što je jasan znak da su se verili, a čestitike su im uputili mnogobrojni pratioci, kao i njihovi budući kumovi.

U njihovoj porodici sprema se veliko slavlje 6. marta. Par će se na večnu ljubav zakleti pred Bogom u crkvi na Karaburmi u prisustvu roditelja, kumova, i najbližih članova porodice, dok će gala ceremoniju upriličiti u jednom beogradskom restoranu.

Lazar Vuksanović
foto: Printscreen

Kako se spekuliše na spisku zvanica su Svetlana Ceca Ražnatović, Saša Matić, Aco Pejović i mnogi drugi.

Interesantno je da su mladenci gostima slali pozivnice za svadbu putem Vibera, a na kojoj piše da je venčanje zakazano za 5. mart. Međutim, kasnije su obavestili zvanice da pomeraju za 6. mart, budući da je dan ranije finale izbora za srpskog predstavnika za Pesmu Evrovizije, festivala na kojem Lukas učestvuje i očekuje pobedu.

Lazar Vuksanović je, inače, donedavno radio kao taksista u jednom udruženju u Beogradu, a sada je promenio zanimanje, te radi kao operater u kol centru jedne kompanije.

- On je divno stvorenje, pored tako uspešnog oca ne bi morao nikada da radi, mogao je da se bahati i uživa u luksuzu, a on ipak želi da sam zaradi svoj dinar. Sva mu čast iskreno, i brzo se uklopio u kolektiv, ali i savladao posao. Kolege ga obožavaju - rekao je izvor.

Lazar Vuksanović
foto: Pritnscreen

Kurir.rs/S.M./Blic

Bonus video:

03:34

Aca Lukas otkrio da ga je Saša Mirković nagovorio da se prijavi za Beoviziju! Razlog je fantastičan!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track