DA LI VAM JA LIČIM NA BABA STANIJU? Rat starleta na pomolu, Tijana Ajfon žestoko potkačila Dobrojevićku, svi čekaju njenu REAKCIJU
Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

HAOS U NAJAVI

DA LI VAM JA LIČIM NA BABA STANIJU? Rat starleta na pomolu, Tijana Ajfon žestoko potkačila Dobrojevićku, svi čekaju njenu REAKCIJU

Stars -

Vest da Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, promenila branšu i glavni fokus stavila na biznis, pokrenulo je lavinu komentara.

Dok su jedni pričali da je starleta uspela da se izvadi iz blata zahvaljujući imućnim muškarcima, ona je sada svima zapušila usta, kada je odlučila da se posveti modnoj liniji, te su mnogi stekli utisak da joj se na putu ka uspehu ne može niko isprečiti.

Tijana je odlučila da se okuša i kao modna dizajnerka, a ona ni sama ne krije koliko je zadovoljna svojim životnim preokretom, te je za portal Srbija Danas, progovorila o tome da li bi ponovo okušala sreću kao rijaliti igrač, a ona je tom prilikom ozbiljno potkačila jednu od poznatijih starleta.

Tijana Ajfon
foto: Kurir televizija Printscreen

- Ne može se desiti da ponovo uđem u rijaliti, trenutno stvaram najlepšu budućnost i moje mesto nije tu. Zaista mi super ide, krenula je nova kolekcija, nezamislivo mi je da se ponovo vratim u prošlost. Da li vam ja ličim na "baba Stanuju", koja po stare dane mora u rijaliti? Meni ne ličim! - istakla je Tijana.

Stanija Dobrojević
foto: Printscreen

Kurir.rs/Srbija Danas

Bonus video:

00:35

Tijana Ajfon izdominirala u Pulsu Bara, ali bolje da nije, ipak!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track